0700 167 87

Почивки и екскурзии в Сао Томе и Принсипи на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Сао Томе и Принсипи е малка островна страна, която лежи насред топлите и спокойни води на Гвинейския залив. Тя е разположена в екваториалните части на Африка, поради което има нарастваща популярност в света като туристическа дестинация.

Идеята да прекарат една романтична почивка в Сао Томе и Принсипи вече фигурира в плановете на все повече хора, които търсят нещо по-нестандартно, но в съчетание с класическите представи за екзотика.

Страната се състои от един по-голям остров Сао Томе и от един по-малък - Принсипи, както и от няколко други миниатюрни островчета в района. Те са много сходни един с друг в природно отношение.

Природата на Сао Томе и Принсипи…

Тъй като островната страна е от вулканичен произход, островите са заети предимно от планини и това не е изненадващо. В съчетание с плодородните вулканични пови, високите температури и обилните валежи, островите са създали благоприятна среда за развитието на местната фауна и в резултат са покрити с много пищна и буйна екваториална растителност.

Красотата на островите е легендарна. Пищната дъждовна гора постепенно се спуска към брега, достигайки до плажове с цвят на розово злато, покрити с най-прекрасния и фин пясък, за който можете да се сетите.

Край брега са се оформили тихи и спокойни заливи, които сякаш съчетават всичко най-прекрасно. В тихите им и спокойни води има скрити прекрасни коралови рифове, които чудесно се развиват в топлите води с температура между 26 и 29 градуса през цялата година.

Времето за почивки в Сао Томе и Принсипи…

Ако вече сте запланирали почивки до Сао Томе и Принсипи, времето няма да ви разочарова. Макар че небето се заоблачава ежедневно, това обикновено води до тихи и спокойни екваториални валежи, които след малко спират, а слънцето отново се показва на небето.

Температурата е около 22 - 24 градуса през нощта и около 26 - 28 през деня. Горещината се усеща малко по-силна поради факта, че влажността на въздуха е по-висока. Предимството е това, че условията на практика не се променят през годината, така че когато и да посетите страната, винаги ще попаднете на приблизително еднакви климатични условия.

Цените…

Посещавайки Сао Томе и Принсипи, това което ще ви хареса е, че тук цените са много по-ниски, отколкото на което и да било друго място, за което можете да се сетите.

Тук парите имат съвсем различна стойност от тази, която сте свикнали да виждате в ежедневния живот. Това ще ви позволи да ползват голям брой услуги, макар че кой би мислил за пари наред подобен тропически рай?


Гласувайте за тази държава:

4.5 126