0700 167 87

Почивки и екскурзии в САЩ на супер цени 2019

2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

САЩ – източно крайбрежие!  Една магия, едно вълшебство в една  реалност! Ню Йорк - Бостън, Ниагара и Чикаго!
САЩ – източно крайбрежие! Една магия, едно вълшебство в една реалност! Ню Йорк - Бостън, Ниагара и Чикаго! 7 нощувкиСофия – Истанбул – Бостън - Ню Йорк – Ниагарски водопад - Бъфало – Чикаго – Истанбул – СофияЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от5327.00лв.
Дати на тръгване
07.08.2019
и още 1 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
САЩ – западно крайбрежие!  По пътя на оскарите, хазарта, вечността и любовта! Лос Анджелис, Лас Вегас, Гранд Каньон и Сан Франциско!  Ранни записвания
САЩ – западно крайбрежие! По пътя на оскарите, хазарта, вечността и любовта! Лос Анджелис, Лас Вегас, Гранд Каньон и Сан Франциско! 7 нощувкиСофия – Истанбул – Лос Анджелис – Санта Моника – Малибу - Лас Вегас – Гранд Каньон – Лас Вегас – Сан Франциско – Сосалито – Истанбул - СофияЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от5420.00лв.
Дата на тръгване
09.10.2019
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

САЩ е една от най-големите и разнообразни страни в света. Това бързо ни навежда на мисълта, че няма как да разгледаме цялата страна наведнъж, дори и ако почивката ни е по-продължителна. Най-добрият начин да прекарате една добра почивка в САЩ е да разделите мислено страната на региони и да изберете един от тях, който да разгледате по-подробно.

Западното крайбрежие на САЩ…

Западното крайбрежие е най-популярната част от Съединените Американски Щати. То привлича както туристи, така и емигранти, тъй като именно това е сърцето на съвременна Америка. Най-притегателни за почивка тук са Лос Анджелис, Сан Франциско, Сан Диего и Сиатъл, който се намира далеч на север, в близост до границата с Канада. Западното крайбрежие е модерно, но също така притежава и невероятна природа. То е покрито с много гъсти иглолистни гори, където може да се срещне легендарната секвоя - едно от най-големите дървета в света. Тук има многобройни национални паркове, които можете да посетите по всяко време от годината.

Източното крайбрежие на Съединените Американски Щати…

Източнто крайбрежие е тази част на САЩ, която има най-много история. Тук се намират столицата Вашингтон, Ню Йорк, Маями, Бостън и много други. Тази част от САЩ е по-стара и съответно е свързана с голяма част от основните исторически събития, които са изградили Америка като една страна. Тази част от САЩ някога е била основен икономически център, докато тежестта не започнала да се премества на запад. Днес това място е привлекателна дестинация за туризъм за всички онези, които проявяват интерес към историята на Съединените щати.

Хавай…

Хавайските острови се посещават от десетки пъти повече хора, отколкото е броят на всички, които живеят тук. Островите се намират в тропиците на Тихия океан. Те привличат с превъзходния си климат, с величествените вулкани, златистите плажове и огромни океански вълни, които са сбъдната мечта за сърфистите. Островите са доста примамливи за туристи не само от САЩ, но и от целия свят.

Аляска…

Ако търсите място, което да е съхранило дивата си природа непроменена през 20-ти и 21-ви век, тогава трябва да посетите Аляска. Тази част от САЩ е останала сякаш откъсната от целия свят, а на огромни площи няма никаква следа от цивилизация.

Големите равнини…

Ако искате да разгледате провинциалната страна на САЩ и да се докоснете до тази част на страната, която е вдъхновила кънтри музиката и разкази като Вълшебника от Оз, където торнадо вдигнало малка къщичка и я отнесло на магическо място, тогава трябва да посетите тази част от Америка.

Средния Запад…

Средният Запад на САЩ е друго примамливо място за почивка. Тук се намират Големите езера, Ниагарския водопад, както и един от най-великите градове в света - Чикаго.

Особености…

Сред нещата, които трябва да имате предвид докато пътувате в САЩ е цената на повечето услуги. Макар че в САЩ храната и дрехите са доста лесно достъпни и на много ниски цени, услугите са изключително скъпи. Помислете за това, защото ако в САЩ ви се наложи да ползвате някакви услуги, например да посетите фризьор, ще трябва да си подготвите малко допълнителни средства.

Друга особеност, за която трябва да помислите докато сте на почивка в Америка е транспорта. В тази страна това е деликатна тема, защото повечето хора имат собствен транспорт, като съответно обществения не е много добре развит.


Гласувайте за тази държава:

4.5 117