0700 167 87

Почивки и екскурзии в Северни Мариански острови на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Северните Мариански острови са един малък своеобразен рай. Те са разположени в екваториалните райони на Тихия океан и местоположението им е по-скоро изолирано.

Островите се намират в сравнителни рядко населен район дори и за стандартите на Пасифика. Красотата им е пословична и привлича вниманието на всеки човек, който в един или друг момент е имал желание да прекара ваканцията си на някой приказно красив екзотичен плаж.

И докато някога тук основна роля за развитието на социално-икономическия живот играели военните бази и многобройния военен персонал, който живеел там, днес положението е доста различно и основната роля се полага на туристическата индустрия и на отличните условия, които островите предлагат за осъществяването на една великолепна почивка на брега.

Почивки до Северните Мариански острови…

Северните Мариански острови притежават много качества, с които да ви привлекат вниманието и да заслужат вашето уважение като туристическа дестинация. Те по нищо не отстъпват на такива райски кътчета като Карибите, Бермудските острови, Хаваите или островите на Френска Полинезия.

Ако сте решили да прекарате ваканцията си тук, то най-вероятно сте били впечатлени от нещо и това е било с основание. Островите на първо място са покрити с изключително гъста тропическа гора, която е истински шедьовър на майката природа.

Редки тропически видове дървета, увивни растения, цветя и храсти дават подслон на редки видове тихоокеански птици, които намират тук убежище насред сенчестите клони на дърветата.

Растителността е наистина изключително буйна, което се дължи на обилните валежи и богатите почви. Това обаче не бива да ви тревожи, защото на практика няма риск да провалите ваканцията си в резултат от твърде обилни валежи.

Плажове като от сънищата…

Избирайки опцията да прекарате своите почивки в Северните Мариански острови, вие най-вероятно вече сте видели на снимки или каталози красотата на местните плажове, а те, повярвайте, наистина са възхитителни.

Белите коралови пясъци изглеждат като от някакъв сън, което действително е много примамливо и прави островите едно неустоимо кътче, на което да прекарате известно време.

Топлите океански води, чиято температура винаги е между 27 и 29 градуса, са прекрасни за плуване, къпане и всякакви водни спортове и забавления. Това несъмнено оказва роля на цялостната примамливост на островите.

Плитките и топли води край брега предлагат отлични услови за развитието на корали, а това от своя страна е силно привлекателна черта на едно подобно райско кътче.

Времето на островите…

Ако сте решили да прекарате почивката си на Северните Мариански острови, вие трябва добре да помислите за това кое е най-удобното за вас време. Не е нужно да се съобразявате със сезона, просто защото тук температурите са винаги около 30 градуса, а валежите са умерено разпределени през годината, предлагайки отлични условия и липса на ясно изразен дъждовен сезон.

Тъй като мястото се намира близо до екватора, тук обикновено няма урагани. Причината е, че по своят същност ураганите са устроени така, че винаги се отдалечават от екватора, което прави изключително малък риска за островите да се окажат на пътя на опасната стихия.

Огромният потенциал на островите…

Северните Мариански острови имат наистина огромен потенциал и това се вижда от пръв поглед. През последите години островите  привличат все по-голям брой туристи от Европа и Китай, които вече изпреварват традиционните първенци в района - туристите от Съединените щати.

Усещането за райски красива природа, модерната американска култура примесена с усещането за тихоокеанска екзотика и вкусната храна, както и сравнителната липса на опасни животни са поставили Северните Мариански острови на челно място в списъка за желани дестинации.

Има ли недостатъци?

Тъй като Северните Мариански острови са част от САЩ, тук стандартът на живот е доста висок, което предполага и, е островите няма да са много евтина туристическа дестинация. По този критерии повечето други острови в Тихия океан и Карибско море могат да предложат доста по-ниски цени.

От друга страна това си има и своите положителни страни. Така например Северните Мариански острови покриват всички най-високи стандарти за една наистина елитна туристическа дестинация.

Възможности за забавление…

Ако сте на почивка в Северните Мариански острови, вие със сигурност няма да скучаете. Тази дестинация предлага голямо разнообразие от възможности за развлечение и не бива да се притеснявате от това, че се отегчите - тук това наистина няма да ви се случи.


Гласувайте за тази държава:

4.5 200