0700 167 87

Почивки и екскурзии в Сейнт Китс и Невис на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако отидете в някоя луксозна туристическа агенция, в която се предлагат пътувания до по-шикозни туристически дестинации, вероятно ще забележите, че се предлагат голямо разнообразие от почивки в Сейнт Китс и Невис, като това се прави не само за хора с по-големи финансови възможности, но и по-специално за клиенти, които проявяват добър вкус и търсят истинска екзотика.

Какво да очаквате от едни почивки до Сейнт Китс и Невис?

Почивката в Сейнт Китс и Невис е едно изключително удоволствие за сетивата. Мястото е радост за окото, защото заоблените и покрити с изумрудена растителност хълмове действат някак успокояващо на този, който има удоволствието да ги наблюдава.

Меките извивки, които както казахме са покрити с дъждовна гора, приютяват уникални представители на флората, които не се срещат на други места освен тук. Липсата на опасни животни в района от своя страна помага да се насладите пълноценно на разходката си сред дивата природа, без да ви тревожи мисълта, че някой едър и опасен хищник може да изскочи от някъде.

Тишината и спокойствието по горските пътеки, които криволичат сред дъждовната гора, все пак се нарушава, но по един много приятен начин. Единствено птиците смущават тишината, но тяхната песен е удоволствие за сетивата.

Колкото и красиви да са островите, те не биха събудили този огромен интерес ако не беше удивително красивото крайбрежие. Пясъците са нежни като кадифе, а песъчинките са толкова фини и малки, че се създава усещането сякаш стъпвате по брашно. Белият коралов пясък моделира цялостния облик на острова и придава на морската вода очарователен тюркоазен цвят.

Морските води са удивително прозрачни, което е чудесна предпоставка за наблюдение на морската фауна. Видимостта може да достигне до 50 - 100 метра, особено при благоприятни климатични условия, което е чудесна новина и за тези, които идват тук за да практикуват подводна фотография.

Времето е идеално за почивка…

Някога мечтали ли сте да попаднете някъде, където лятото никога не свършва? Почивките в Сейнт Китс и Невис ви предлагат точно тази възможност. Това означава, че по което и време от годината да дойдете тук, със сигурност ще попаднете на страхотно време и много слънце. В комбинация с температурите между 28 и 32 градуса през цялата година, островите се превръщат в мечтаното място за почивка, което всеки би искал да посети.


Гласувайте за тази държава:

4.5 130