0700 167 87

Почивки и екскурзии в Сейнт Лусия на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако някога в главата ви са се въртели мислили за почивка на екзотично място, то най-вероятно образът е включвал слънце, топло време, бели плажове, палми, пищна растителност, спокойствие и хубава храна. Има много места, на които човек може да намери това и със сигурност да остане очарован, но нито едно място не е като карибският остров Сейнт Лусия.

Няма как да го сбъркате…

Ако веднъж сте били на почивки до остров Сейнт Лусия или дори ако само сте го виждали на снимка в някое туристическо списание, вие никога повече няма как да го сбъркате. Той се отличава с изключително нетипичен релеф, който представлява малки по площ, но изключително заострени планини с голяма височина, които по живописност нямат равни на себе си в целия карибски регион. Те се издигат перпендикулярно от морето, създавайки неповторима картина.

Почивки в Сейнт Лусия - мечта за любителите на слънцето…

Ако търсите място, на което да се насладите на топли слънчеви лъчи и ясно безоблачно небе, Сейнт Лусия е идеалното място за вас. Температурата на въздуха тук остава почти непроменена през годината, като през януари е около 29 градуса, докато в разгара на лятото през юли и август може да достигне около 31-32 градуса по Целзий.

Времето е по-сухо през зимния сезон, която прави зимните месеци най-предпочитания сезон за почивка на това място. Много посетители от Европа избират именно зимните месеци, защото тази част от годината не само е най-приятна на самия остров, но също така получават уникалната възможност да се измъкнат от студеното време в Европа.

Валежите през летните месеци в Сейнт Лусия са по-обилни, но все пак по-обилни не означава, че няма много слънчеви часове. Тъкмо обратното. Времето е горещо и топло, а валежите обикновено са краткотрайни и няма да повлияят отрицателно на плановете ви да прекарате една прекрасна почивка тук.

Дъждовната гора…

Дъждовната гора на остров Сейнт Лусия се смята за една от най-богатите на живот в целия карибски регион. Островите имат вулканичен произход, така че почвата съвсем естествено е много богата. В комбинация с обилните валежи и топлото, слънчево време, остров Сейнт Лусия предлага изключително благоприятна среда за местната растителност.

Джунглата е дом на много редки видове растения, а малка част от тях дори са ендемити, което означава, че не се срещат на друго място. Тук на практика няма опасни животни, така че човек може спокойно да се потопи в дебрите на острова и да се разходи из неговите разкошни еко пътеки.

Плажовете на Сейнт Лусия…

Почивките на Сейнт Лусия не биха били толкова неустоими за туристите ако не бяха местните прекрасни плажове. Те варират от светли бели тонове, през златисто, та чак до по-тъмни канелени нюанси, което някак странно напомня на плажовете, които могат да се видят на далечните Хавайски острови.

Край бреговете на Сейнт Лусия водите са постоянно топли, а температурата на морската вода е поне 26 градуса в най-студените зимни дни. Това създава чудесна среда за развитието на корали и благоприятства морската флора и фауна. Топлите и прозрачни води привличат много гмуркачи от близо и далеч, които идват на островите за да се докосната до тяхната удивителна природа.

На вила на остров Сейнт Лусия…

Знаете ли, че остров Сейнт Лусия е много популярно място за наемане на вила, като отличните цени в съчетание със страхотната туристическа база ще направят почивката ви истинско пътуван из рая? Островите са известни с това, че тук голям брой частни вили предлагат изключително добри условия, с което може да се подмами и най-претенциозния турист. Басейни, веранди и изискана мебелировка ще направят вашия престой тук прекрасно преживяване.


Гласувайте за тази държава:

4.5 174