0700 167 87

Почивки и екскурзии в Сейнт Винсент и Гренадини на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Почивки до Сейнт Винсънт и Гренадини ще ви отведат до островна страна, която се намира в Карибско море. Тя е разположена върху 33 острова, от които един по-голям и 32 по-малки. Страната има изключително голяма стойност като туристическа дестинация. Тя е много популярно място са отдих и това е много лесно за разбиране, стига да видите поне веднъж как изглежда това място.

Рай на земята…

Въпреки малката си площ от едва 389 квадратни километра, Сейнт Винсънт и Гренадини представляват истински магнит за туристите. Островите хващат око още на пръв поглед с това, че притежават изключително меки и заоблени форми и с това, че имат някакво уникално свойство да успокояват.

Извивките са покрити с пищна зеленина. Влажната тропическа гора достига до самия бряг на островите, а самото крайбрежие е наистина приказно красиво. То предлага неизброими заливи и полуострови, всички те уникални и различни, но едновременно с това омайващи и очарователни.

Белите коралови пясъци се стелят под сянката на кокосовите палми, които растат без чужда помощ, разнасяни от морските води. Водата около брега е изключително примамлива и много прозрачна, а под нейната повърхност има прекрасни коралови рифове.

Те са дом на стотици видове редки корали, а това няма как да не привлече окото на любителите на гмуркането и подводните приключения. Водата е постоянно топла, като температурата е около 26 - 29 градуса през цялата година.

Времето е винаги хубаво. През летните месеци температурата достига около 32 градуса, а зимата не е много по-студена, носеща температура от около 28 - 29 градуса, което прави почивката на Сейнт Винсънт и Гренадини омайно преживяване, което всеки трябва да почувства поне веднъж.

От април до ноември е малко по-топло, а валежите са по-обилни. Въпреки това, те не са целодневни. Обикновено вали за около 1 или 2 часа, а през останалата част от деня времето е слънчево и сухо.

Почивки в Сейнт Винсънт и Гренадини - какви са недостатъците...

Разбира се, дори и земната версия на рая, това място също си има своите недостатъци, като например това, че за много хора времето може да е твърде топло дори и през зимата.

Тук е земя на вечното лято, така че сезонната разлика между лято и зима е абсолютно незначителна и дори през най-студените месеци от годината може да има истинска лятна жега.

Ако искате да си направите една почивка на Сейнт Винсънт и Гренадини обаче, няма начин да сгрешите. Островите са възхитително красиви, така че те ще посрещнат дори и най-смелите ви очаквания.


Гласувайте за тази държава:

4.4 121