0700 167 87

Почивки и екскурзии в Судан на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Судан не е безопасна страна, в която човек просто да си пътува и да се наслаждава безгрижно на приятната обстановка докато прекарва там своята ваканция. Тук винаги съществуват известни рискове, които обаче не спира най-запалените пътешественици, които сякаш нарочно се спускат към най-рисковите и опасни места по света. Това което кара много хората да рискуват обаче означава единствено, че си струва да се види това, което страната може да предложи.

Пейзажите на Судан...

Судан е смятан за една от най-непопулярните страни в Африка. Той е изключително мистериозен и рядко прилича пътешествениците. И все пак, макар и доста лишен от слава, Судан е една наистина красива страна, която е доминирана предимно от пустини и пясъци, а яркото тропическо слънце може да ви изгори в рамките на броени минути.

И все пак Судан е едно истинско съкровище. Страната е особено красива при изгрев и при залез, когато цветовете добиват огнени краски, а над пълната с диви животни савана в южните части се прокрадват дълги черни сенки. По обед над саваната въздухът трепти заради страховитата жега, в която термометрите достигат до над 40 градуса на сянка.

Всъщност, тук ще намерите едни от най-горещите места в света, където обувките ви ще омекнат под жарките слънчеви лъчи или пък можете дори за броени минути да си изпечете яйце на пясъка.

Корали…

Судан е страна, която предлага изключителни крайбрежни коралови рифове и именно това помага на страната да покаже, че има малко по-голям туристически потенциал, особено като се има предвид колко много видове морски създания наричат това място свой дом. Тук където морската вода е постоянно над 26 - 27 градуса, водата има идеали условия за плуване и гмуркане.

Освен хилядите цветове на кораловите рифове, това място е и много богато на различни морски създания. Топлите води карат стотиците миниатюрни и големи риби да се размножат до ниво, в което Червено море се е превърнал в топ дестинация.

Рисковете…

Судан не е безопасно място за пътуване и в действителност хора от различни държави най-често избягват да идват по тези места. Още повече, че много правителства съветват своите граждани да не пътуват в тази част на света, тъй като страната е опасна.


Гласувайте за тази държава:

4.5 180