0700 167 87

Почивки и екскурзии в Того на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Того е нещо много различно от всичко онова, което можете да си представите когато чуете думите “туристическа дестинация”. Тази страна е уникална и лесно може да остане неразбрана от онези, които очакват да попаднат просто в един лъскав хотел край морето, където да се радват на закуска, обяд и вечеря с повтаряни до изтъркване игри около басейна и посещение на банални туристически забележителности. Того няма нищо общо с това.

Страната би била интересна за онези, които обичат да пътуват по непознати и неизвестни места, да посещават малко познати и мистериозни кътета и обичат да излизат далеч от утъпканите туристически маршрути. Того е страна за онези, които считат сее си за истински пътешественици.

На почивка в рая...

Того е идеалното място за туризъм ако ви се иска да си направите една истинска почивка в рая. Страната предлага огромно разнообразие от пейзажи. Като се започне от райски красивите диви плажове с бял пясък и сенчести кокосови горички край брега, та се стигне до магнетичната вътрешност от страната, Того ще ви плени със сигурност.

Когато се откъснете от брега, попадате в един свят доминиран от савани, влажни тропически гори, пълноводни реки и бистри езера. Навсякъде сте заобиколени от диви животни, което е основната причина за това Того да е интересна и желана дестинация за сафари туризъм.

Меките релефни форми във вътрешността на страната са изключително приятна гледка, която може да се опише като успокояваща и хармонична, но със сигурност не и безинтересна.

Разбира се, пейзажите на страната се променят постепенно и няма как да видите всичко на едно място, защото е необходимо да се пътува за известно време преди да се достигне до различен хабитат. Така например, дъждовните гори заемат южните части на Того, докато саваната с всички онези животни заема северните части.

Идеалното място за еко туризъм…

Того е една от най-желаните страни в света за онези, които искат да се отдадат на еко туризъм. Страната е много чиста и е далеч от индустриалното замърсяване на големите индустриални страни и техните пренаселени градове.

Времето в Того…

Времето в Того е топло през цялата година, като температурите са постоянно между 27 и 32 градуса през деня. Освен това, нощите са винаги топли и много приятни. Температурите са между 18 и 23 градуса. На юг валежите са целогодишни с летен характер, докато на север са сезонни с дъждовно лято и суха зима.


Гласувайте за тази държава:

4.5 149