0700 167 87

Почивки и екскурзии в Тонга на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.Тонга бива описвана от пътешествениците като една от най-красивите страни в света. Тя представлява малко кралство с площ от едва 748 квадратни километра и население от само 103 000 жители. Намира се в югозападната част на Тихия океан и обхваща територията на повече от 170 острова. По-голямата част от тях са напълно безлюдни, а население има едва на около ⅓ от островите.

Мястото би било идеалния фон, на който да се заснеме филм с корабокрушения от онези, на които главните герои попадат на някое изключително уединено и отдалечено място и чакат с години да бъдат спасени, опитвайки се да се справят с несгодите, разчитайки на собствените си умения.

Почивки в Тонга

Почивки до Тонга не са най-популярни сред офертите, на които човек може да се натъкне в близката туристическа агенция. За да намерите оферта за тази част от света трябва или да поровите малко повече, или просто да попаднете на някоя по-елитна туристическа агенция.

Островите са удивително красиви и едновременно с това всички те са изключително сходни и еднакви по между си. Те имат малка надморска височина, покрити са с много зеленина и предлагат чудесни условия за туризъм. Една почивка в Тонга винаги ще бъде изключително преживяване, което да ви измъкне от сивото ежедневие и да ви потопи в прелестите на тропически рай.

Сред гъстата гора, в която основно виреят палми и характерни за южния Тихи океан растения, преминават вълнуващи пътеки, които могат да ви отведат до уникални места. Водопади, живописни скални образувания и други подобни ще ви накарат да се влюбите в тях.

Плажовете са още една причина да се отправите към това място. Те са прелестни, покрити с фин бял пясък, а бреговете се мият от кристално чисти води. Плитчините са винаги спокойни, а водата дори и през най-студените месеци остава поне 26 градуса.

Слънцето и топлото време са още една причина, която да ви накара да се запътите към това място. Тук пече слънце почти всеки ден от годината, а дори и облачните дни предлагат поне малко слънчеви часове. Температурата на въздуха е около 27 градуса през зимата и около 29 през лятото.

Зимният сезон е малко по-приятно време за почивка, защото обикновено този сезон предлага с два градуса по-ниска температура, тоест жегата е по-поносима. Освен това, вероятността за дъжд през зимните месеци леко намалява, така че шансовете ви за една страхотна почивка се увеличават.

Не забравяйте обаче едно - сезоните в този тропически рай са точно обратното на тези в Европа, защото островната страна се намира в южното полукълбо, следователно зимата съвпада с нашето лято.


Гласувайте за тази държава:

4.6 118