Еднодневна екскурзия до Бургас – Изложение на „Флора Бургас“

Еднодневна екскурзия до Бургас – Изложение на „Флора Бургас“

ЦЕНА ОТ 22 лв.

Дата: 03.05.2021г.
Цена: 22 лв.

Програма:

  1. Отпътуване от Варна, ул. „Антим“ 1 в 08.30 ч. Кратка почивка на бензиностанция „Лукойл“ Слънчев бряг.
  2. Пристигане в Бургас. Посещение на изложба на цветя „Флора Бургас“, мястото където се срещат производители, изложители и ценители на красотата. Спазвайки традицията, 35-то издание на Национална изложба на цветя с международно участие „Флора Бургас“ ще представи аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, техника и препарати за отглеждане на цветна растителност, стени от мъх и много други. Свободно време за разходка и обяд.
  3. Около 16.00 ч. отпътуване за Варна.
  4. Пристигане в града около 18.00 ч.

 

Офертата включва:

-Транспорт с комфортен туристически автобус
-Екскурзоводско обслужване
-Посещение на „Флора Бургас“
-Медицинска застраховка за лица до 64,99 г.

 

Офертата не включва:

-Медицинска застраховка за лица над 65 г. – 2 лв.
-Разходи от личен характер

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.
* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.
* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.