ШОПИНГ В ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД ОТ ВАРНА И БУРГАС

ШОПИНГ В ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД ОТ ВАРНА И БУРГАС

ЦЕНА ОТ 40 лв.

Програма:

Тръгване от Варна 2:00ч от ул. Антим I, около 3:30ч ще направим кратка почивка в Слънчев Бряг на бензиностанция Лукойл.
Пристигане в Одрин. Посещение на търговски център – Margi Outle . Посещение на склад за перилни и почистващи препарати. Посещение на джамията Селимие – едно от чудесата на османската архитектура.
Свободно време за обяд, разглеждане на базара към джамията, Безистена – голямата пешеходна търговска улица. Посещение на търговски център Erasta .
Отпътуване за Лозенград – административен център на едноименния вилает Лозенград. Пристигане в Лозенград и свободно време за покупки на турски сладкиши и деликатеси.

Отпътуване за България. Пристигане във Варна късно вечерта.

Офертата включва:
Транспорт с комфортен туристически автобус;
Водач по време на пътуването;
Медицинска застраховка за лица до 69,99 г;

Офертата не включва:
Медицинска застраховка за лица над 70 г.- 2 лв.
Разходи от личен характер;

Mинимален брой участници: 35

Необходими документи: международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.