0700 167 87

Почивки и екскурзии в Тринидад и Тобаго на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Непосредствено до бреговете на Венецуела се намира една сравнително малка островна страна, която през последните години набира бързо популярност. Питате се каква е причината? Причината, е че почивки до Тринидад и Тобаго могат да ви предложат на практика абсолютно всичко, от което човек би могъл да се нуждае за да прекара една изключителна почивка в рая.

Плажовете са като от друг свят…

Плажовете на Тринидад и Тобаго са еди от най-красивите на планетата. Те предлагат фин на допир и изключително бял на цвят пясък, който в основната си част е с коралов произход.

Морската вода, която през зимните месеци е около 26 градуса, а през летните достига около 29-30 градуса, предлага отлични условия за плуване и за гмуркане във водите на Карибско море.

Малко по-навътре от самия плаж се простират бариерни рифове, които се разбиват морските вълни, като същевременно се образува преграда, която спира морските вълни да прииждат към брега.

По този начин водата около плажовете на Тринидад и Тобаго е много спокойна и подобно на огледало отразява синьото небе. Тюркоазената водна повърхност прави това място да изглежда просто неповторимо.

Слънце по време на почивки в Тринидад и Тобаго...

Къде можете да намерите повече слънце и по-топло време от това, което Тринидад и Тобаго предлага, Така например януарската температура е около 28-29 градуса, а температурата през юли и август дстига до около 31-32 градуса.

Това не се отличава особено от температурите, които България предлага през юли и август. Недостатък има и той е, че през летните месеци е малко по-влажно, така че не бива да си забравяте чадъра в хотелската стая ако решите да излизате през дъждовния сезон.

Внимавайте и с ураганите. Макар че Тринидад и Тобаго остава в страни от пътя на ураганите в Централна Америка, тези тропически бури не са напълно невъзможни тук и така или иначе могат да се появят между април и ноември.

Културата и хората…

Културата на Тринидад и Тобаго е много богата и това прави островната страна още по-примамливо място за почивка. Няма как да не останете очаровани от местните обичаи, традиции и музика, както и от разнообразието от кулинарни вълшебства, които тук са в изобилие.

Местните жители също ще ви помогнат да се почувствате отлично тук, посрещайки ви със своята топлина, гостоприемство, мило и топло отношение и изключителна добросърдечност.


Гласувайте за тази държава:

4.5 166