0700 167 87

Почивки и екскурзии в Айвалък на супер цени 2020

7 оферти за тези критерии.

Подреди по:

EГЕЙСКА ТУРЦИЯ И МАРМАРИС - автобус от Варна
EГЕЙСКА ТУРЦИЯ И МАРМАРИС - автобус от Варна7 нощувкиВарна - Троя - Айвалък - Пергамон - Мармарис - о. Родос - Памуккале - Кушадасъ - Ефес - Измир - Айвалък - Варна Цената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от585.00лв.
Дата на тръгване
03.10.2020
Тръгване от
Варна, Бургас
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма с 5 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма с 5 нощувки5 нощувкиЦената е за 5 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от260.00лв.
Дати на тръгване
24.05.2020
и още 19 други
Тръгване от
Димитровград, Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма с 9 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма с 9 нощувки9 нощувкиЦената е за 9 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от358.00лв.
Дати на тръгване
22.05.2020
и още 17 други
Тръгване от
Димитровград, Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма с 12 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма с 12 нощувки12 нощувкиЦената е за 12 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от434.00лв.
Дати на тръгване
10.05.2020
и още 17 други
Тръгване от
Димитровград, Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма със 7 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Автобусна програма със 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от305.00лв.
Дати на тръгване
15.05.2020
и още 32 други
Тръгване от
Димитровград, Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Собствен транспорт Ранни записвания
Ранни записвания Айвалък Лято 2020 Собствен транспорт1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от€19.00
Дати на тръгване
31.05.2020
и още 50 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече

Сред най-популярните туристически дестинации днес в Турция безспорно си остава градчето Айвалък. То притежава силата да привлича огромен брой туристи всяка година на своите площи. Малкото рибарско градче изпъква с множество забележителности, подтикващи ви да си организирате почивка или екскурзия до близката ни съседка. А защо не и двете?

Екскурзии до Айвалък

Както вече споменахме, забележителностите на това място не са никак малко на брой и това е една от основните предпоставки то да се превърне в предпочитана дестинация, до която хората с нетърпение и вълнение очакват да се докоснат.

Несъмнено църквите са едно от местата, превърнали се в особена забележителност. Нашата туристическа агенция ви предлага да посетите църквата Taksiyarhis Kilisesi, която ще ви впечатли с интериор, създаден през 19 век.

Ако целта на вашата екскурзия е да посетите колкото се може повече културни или исторически забележителности, то предложението ни е Seytan Sofrasi, в превод - Трапезата на дявола. Изкачвайки се по него вие ще имате възможността да съзрете Айвалък в целия му блясък и красота.

Някой от вас може би са чували за Бергама – друга забележителност, която да посетите по време на вашата екскурзия. Смята се, че това е мястото, където е бил изработен пергаментът. Тези и още много други места ви разгръща турския град.

За онези от вас, които са привърженици на планирания живот и организираните екскурзии, то ние им предлагаме да се възползват от екскурзиите до това живописно място, които специално за тях сме подготвили ние от Туристическа агенция Воаяж Варна. Няма нищо по-хубаво от това да инвестирате парите си във възможността да се докоснете до нови светове и привилегията да опознаете обичаите и нравите на непознати нероди.

Почивки в курорта

Това място е едно от най-подходящите за почивка в близката ни съседка. За всички вас, които са почитатели на красивите плажове и кристално чистите води, то ние им предлагаме да се възползват от ексклузивните предложения, които ще открият на онлайн страницата ни. Освен това гмуркачите тук ще се чувстват като попаднали в Рая. Подводният свят е изключително богат и ви позволява да го разглеждате до насита.

Не малка част от хората, веднъж попаднали на територията на Айвалък, за нищо на света не желаят да го заменят с друго място. За да придобиете още по-добра представа за цялото величие, струящо от него, то следва да ви споделим още нещо, важно за курорта. Той е заограден с маслинови дръвчета, допринасящи за магията, разпръскваща се навсякъде.

Предлагаме ви да го посетите през летните месеци, когато климатичните условия ще ви позволят да се печете часове наред на финия и нежен пясък, докато телата ви придобиват шоколадов загар. Вечерните ви разходки ще бъдат повече от приятни, особено в моментите, в които ги съчетаете с вечеря в някой от рибните ресторанти.

Ако някога ви се отдаде възможност да посетите приказния турски курорт Айвалък, то гарантираме ви, че споменът за него ще се пази цял един живот във вашето съзнание.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 129