0700 167 87

Почивки и екскурзии в Чешме на супер цени 2020

4 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Ранни записвания Чешме Лято 2020 Собствен транспорт Ранни записвания
Ранни записвания Чешме Лято 2020 Собствен транспорт1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от€23.00
Дати на тръгване
01.06.2020
и още 34 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
Чешме - Лято 2020 Автобусна програма със 7 нощувки Ранни записвания
Чешме - Лято 2020 Автобусна програма със 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от454.00лв.
Дати на тръгване
27.09.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
Екскурзия до Измир и Чешме - преди и сега Самолетна програма от София със 7 нощувки Ранни записвания
Екскурзия до Измир и Чешме - преди и сега Самолетна програма от София със 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€349.00
Дати на тръгване
20.05.2020
и още 5 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
Ранни записвания Чешме Лято 2020 Самолетна програма със 7 нощувки, от София до Измир Ранни записвания
Ранни записвания Чешме Лято 2020 Самолетна програма със 7 нощувки, от София до Измир7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€318.00
Дати на тръгване
20.05.2020
и още 12 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Ако искате да се насладите на тишината, спокойствието и приятната атмосфера, то ние ви предлагаме да посетите курортното селище Чешме. Основа от римляните, още през далечната 196 г. п.р.Н.Е. като едно от най-важните пристанища. Мястото се намира не далеч от гръцкия остров Хиос и на 500 км от турския град Истанбул.

Ако трябва да бъдем максимално точни и подробни, то преводът на наименованието на града Чешме буквално означава „Фонтан“. Това е резултат от лечебните извори, които се намират на територията на града. Това, разбира се, не е единствената забележителност, която можете да видите на територията на града. Там се намират още едни от най-красивите бели плажове в Турция. Мястото е известно още с производството на вино.

Почивки в Чешме

Една не малка част от хората у нас, а по целия свят прекарват значителна част от времето си, седнали зад бюрото в офиса. Цялата тази ангажираност и забързаното ежедневие ги принуждават да мечтаят все по-често и неистово за почивка. Поради тази причина, напоследък забелязваме, че броят на туристите, възползващи се от почивки, се увеличава.

На това място можете да отидете със семейството си или с щура и забавна компания и ви уверяваме, че няма да скучаете. На територията на турския курорт Чешме се практикуват всякакви видове водни спортове, като сърфинг и гребане с кану. Мястото е сред най-красивите, разположено върху силна и могъща Турция. Пейзажите, които можете да видите там, са наистина впечатляващи. Няколко дни съвсем няма да са ви достатъчни, за да почерпите от цялата красота на Чешме.

Искате ли да сте в хармония с околната среда и да се наслаждавате на почивката, която ние сме ви организирали? Не губете време, а пригответе куфарите си, защото това е едно от местата, които наистина си заслужава да посетите, докато сте живи. Тук ще откриете страхотни хотели, където да се настаните, както и гостоприемни ресторанти, предлагащи ви ароматни и добре приготвени блюда.

Ако сте почитатели на нощния живот и сте дошли на това място главно заради него, то местните ресторанти, барове и дискотеки ще ви осигурят емоциите, от които се нуждаете. В случай, че имате желание да разгледате бреговата ивица, то на вас се пада възможността да си наемете яхта и се насладите на гледките. Знаете ли какво още си заслужава да вкусите от това място? Там ви се предлага един от най вкусния сладолед с аромат на мента, както и препечени сандвичи за прегладнелите туристи.

Екскурзии в курортното селище

Чешме, както стана ясно, е перфектната дестинация за прекарването на незабравима и приятна почивка, без значение дали сте там със семейството си или компания. Освен почивка, вие можете да се възползвате и от няколкодневен тур, предварително организиран от нашата туристическа агенция. Редица са забележителностите които да посетите и на които да отделите част от времето си.

Може би сте чували за Генуезкия замък, който е с цвят на пчелен мед. Той е като магнит за туристите, заради най-чистите плажове там. Каменните му стени често биват покрити с цветовете на диворастящите растения.

Плажовете, разбира се, си остават най-прекрасните места, които да посетите на територията на турския курортен град. Ние от Voyage Ltd. ви пожелаваме да се насладите максимално на природните дадености, независимо дали сте привърженици на дългите почивки или краткосрочни екскурзии. Не губете време, а инвестирайте парите си на правилното място и в точната екскурзия.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 121