0700 167 87

Почивки и екскурзии в Фетие на супер цени 2019

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Фетие - Лято 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки Ранни записвания
Фетие - Лято 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€324.00
Дати на тръгване
20.05.2020
и още 16 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Безспорно Фетие е приютил едно от най-красивите кътчета на Турция. Ако се нуждаете от пейзаж, за който цял живот сте мечтали, то тук безспорно ще се сблъскате с такова място. Градът предлага разнообразие както за весели и огромно компании, така и за семейства с малки деца. Искате ли да се забавлявате в някоя шумна дискотека или да се повозите на яхта? А какво ще кажете да посетите някой от луксозните ресторанти, намиращи се в града? Това място е истински Рай и съумява да задоволи интересите, желанията и търсенията на всички вас.

Екскурзии във Фетие

Ако до сега не сте чували, то значи е настъпил моментът, в който да се сблъскате с една от най-интересните особености за Фетие – тук са живели едни от най-известните гадатели, оказали не малко влияние върху историята на самия град. Това място е било приемано като един от най-старите градове.

Първоначалното име е било Телмес, по-късно е преименуван на името на известен турски летец – писател – Фетие. Пристанищният град днес успява да привлече не малък брой туристи на своя територия. Ако решите да се разхождате по крайбрежието, то обещаваме ви, че тези няколко часа ще се превърнат в истинска наслада, която няма да ви се иска да свършва никога.

Можете да се възползвате от организираните екскурзии, които ще откриете на страницата на туристическата ни агенция voyage.ltd. Ако ли пък разполагате с далеч повече свободно време, то бихте могли да си закупите почивка и така ще имате възможността на спокойствие да разгледате всяка една историческа сграда и забележителност, разказваща историята на самия град.

Почивки в курорта

Една не малка част от туристите прииждат в Фетие не заради историческите паметници, съхранени до наши дни, но и заради всички красиви пейзажи и картини, които се разгръщат пред погледите. Изключваме настрана вкусните ястия, приготвени с най-различни видове риба, както и приятните хотели, в които биваме настанени.

Само на 15 км от града се намира заливът Йолу Дениз – Мъртво море. Навярно много от вас са чували за това емблематично  произведение на природата, което веднъж видяно, то остава запечатано в съзнанието ни за цял един живот и никога не ще го напусне.

Плажната зона там е оградена с множество гори, които създават допълнително красота и очарование, за което можете да бленувате. Тюркоазените води не позволяват на човек да напусне тези плажове. Хората се връщат всяка година тук, за да прекарат лятната ваканция на това място. Тук можете да откриете всичко, от което се нуждаете и ви гарантираме, че нищо няма да ви липсва.

   


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 131