0700 167 87

Почивки и екскурзии в Кападокия на супер цени 2020

10 оферти за тези критерии.

Подреди по:

КАПАДОКИЯ 2020 – Земя на феномени със самолет от Варна
КАПАДОКИЯ 2020 – Земя на феномени със самолет от Варна4 нощувкиВарна – Истанбул – Анкара - Кападокия – Коня – Истанбул - Варна Цената е за 4 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1066.00лв.
Дата на тръгване
14.10.2020
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
Анталия + Кападокия -  с 4 нощувки в Анталия и 3 нощувки в Кападокия със закуски и вечери в хотел 4* с полет от Варна Ранни записвания
Анталия + Кападокия - с 4 нощувки в Анталия и 3 нощувки в Кападокия със закуски и вечери в хотел 4* с полет от Варна7 нощувкиВарна-Анталия-Коня-Кападокия-Сиде-ВарнаЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от655.00лв.
Дати на тръгване
30.09.2020
и още 5 други
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
Кападокия 2020 Самолетна програма от Варна със 6 нощувки Ранни записвания
Кападокия 2020 Самолетна програма от Варна със 6 нощувки6 нощувкиЦената е за 6 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€345.00
Дата на тръгване
26.10.2020
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
Кападокия 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки, полет в СРЯДА Ранни записвания
Кападокия 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки, полет в СРЯДА7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€360.00
Дати на тръгване
09.09.2020
и още 2 други
Тръгване от
Варна, София
Самолет
Виж повече
Кападокия 2020 Комбинирана програма с 6 нощувки Тръгване със самолет от Варна, връщане с автобус през Истанбул. Ранни записвания
Кападокия 2020 Комбинирана програма с 6 нощувки Тръгване със самолет от Варна, връщане с автобус през Истанбул.6 нощувкиЦената е за 6 нощувки с Автобус+Самолет (зависи от хотела и датата) от€249.00
Дата на тръгване
30.10.2020
Тръгване от
Варна
Автобус+Самолет
Виж повече
Кападокия 2020 Самолетна програма от Варна със 7 нощувки Ранни записвания
Кападокия 2020 Самолетна програма от Варна със 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€345.00
Дати на тръгване
07.09.2020
и още 6 други
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
Кападокия 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки, полет в ПЕТЪК Ранни записвания
Кападокия 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки, полет в ПЕТЪК7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€345.00
Дати на тръгване
11.09.2020
и още 3 други
Тръгване от
Варна, София
Самолет
Виж повече

Почти невъзможно е с думи да бъде описан този Рай, намиращ се на земята. Кападокия е място, което всеки заслужава да посети. Там ще се сблъскате с неописуемо величествена екзотика, красота и история. Ако сте приключенец и копнеете да отпиете от историята, бита и културата на други нароси и светове, то значи сте попаднали на правилното място. А за всички онези, които търсят истинския релакс и пълноценна почивка, то ние им гарантираме, че в Кападокия са на правилното място.

Екскурзии в Кападокия

Разположен в централната част на Турция, курортът години наред привлича милиони туристи право към себе си. Ако сте заложили на предварително организирана екскурзия, то ще имате възможността да разгледате всеки един от музеите в Кападокия, които с под опеката на Юнеско.

Всеки един човек, докато е жив, си заслужава да се потопи в красотите на този град, където могат да се разгледат редица подземни градове, пирамиди, комини и други. Една от най-големите забележителности, заради които хората прибързано закупуват изгодни екскурзии са скалите, наподобяващи семейство. Не пропускайте да се насладите още на панорамата край градчето Гьореме.

Що се отнася до храмовете, техният брой е наистина внушителен. Близо 370 е техният брой и е невъзможно да обиколите всеки един от тях, в случай че престоят ви там е едва няколко дни. Стените на много от храмовете са украсени с невиждани стенописи и са богато орнаментирани. Това е сериозна предпоставка да се счита, че по тези места са живели едни от първите хора, посветили живота си на християнското учение.

Почти невъзможно е да опишем всичко, което можете да видите с очите си в курорта, ако сами го посетите. Понякога думите не са достатъчни, за да бъде изрисувано цялото онова величие, царящо там. Ето защо ви предлагаме да заделите скромна сума средства, която  да инвестирате в екскурзия до Кападокия – мястото къде реалността се слива с магията.

Почивки във ваканционото селище

Искате да се откъснете от многомилионния град, в който пребивавате вече десетки години наред и да се отдадете на заслужен релакс и почивка? Е, попадали сте на възможно най-правилното място. Тук не просто ще се отърсете от напрегнатото ежедневие, но също така ще можете да вкусите от неща, за които до сега не сте чували.

В Кападокия се срещат едни от най-добрите видове вина, заради множеството лозя, отглеждани там. Освен това бихте могли да полетите с балон и да се насладите на гледката под вас. Препоръчваме ви това да се случва рано сутринта, когато целия град спи непробудно. Едва тогава ще можете да се полюбувате на цялата красота, градена през вековете.

Ако искате да опитате от божествено вкусната баклава, то не пропускайте да се поглезите с поне няколко различни вида. Бихте могли да си закупите и за вкъщи, за да почерпите вашите приятели.

Докоснете се до божествения турски курорт Кападокия, който посреща и изпраща хиляди туристи всяка година. Имате възможността да отпиете от красотите на това величествено място, като се възползвате от почивките и екскурзиите, които ще откриете на страницата на туристическата ни агенция.


Гласувайте за този град/курорт:

4.4 112