0700 167 87

Почивки и екскурзии в Одрин на супер цени 2019

6 оферти за тези критерии.

Подреди по:

ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД - Екскурзия с 1 нощувка от Варна
ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД - Екскурзия с 1 нощувка от Варна1 нощувкиВарна - Одрин - Лозенград - ВарнаЦената е за 1 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от135.00лв.
Дати на тръгване
29.06.2019
и още 8 други
Тръгване от
Варна
Автобус
Виж повече
Шопинг в Одрин и Лозенград 2019 (събота) ТОП Оферта
Шопинг в Одрин и Лозенград 2019 (събота) Варна - Бургас - Одрин - Лозенград - България от35.00лв.
Дати на тръгване
28.09.2019
и още 5 други
Тръгване от
Варна, Слънчев бряг, Бургас
Автобус
Виж повече
ЛЮЛЕБУРГАС  И ЛОЗЕНГРАД - шопинг екскурзия с 1 нощувка от Варна и Бургас
ЛЮЛЕБУРГАС И ЛОЗЕНГРАД - шопинг екскурзия с 1 нощувка от Варна и Бургас1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от105.00лв.
Дата на тръгване
21.09.2019
Тръгване от
Варна, Бургас
Автобус
Виж повече
Уикенд в Истанбул 2019 2 нощувки с посещение на Одрин
Уикенд в Истанбул 2019 2 нощувки с посещение на Одрин2 нощувкиЦената е за 2 нощувки с (зависи от хотела и датата) от175.00лв.
Дати на тръгване
05.09.2019
и още 2 други
Тръгване от
Велико Търново, Габрово, Димитровград, Казанлък, Пазарджик, Пловдив, София, Стара Загора
Виж повече

Одрин е от онези турски градове, които са предпочитани за еднодневни разходки или ден за шопинг. Ако сте жители на Пловдив или някой друг от градовете в Южна България, то сами ще забележите, че този град се оказва доста примамлива дестинация тъй като се намира на по-малко от 200 км от вас. Там ще откриете огромно разнообразие от напитки, храни, текстил и всевъзможни други потреби.

Екскурзии в Одрин

На това място можете да пристигнете както на екскурзия, така и за почивка. От вас зависи дали изпитвате по-голяма потребност от това да посещавате различни забележителности или предпочитате да се отдадете на шопинг терапията. На територията на големия град съществуват не малко на брой джамии, които са в готовност да ви оставят без дъх.

Не пропускайте да посетите джамията Уч Шерефели, която се явява като една от най-големите забележителности тук. Туристите я приемат като огромна атракция, тъй като разполага с цели 4 минарета, като всяко едно от тях се различава от останалите и разполага с 3 балкона. Това рядко може да се види при някоя друга джамия.

Тракийският университет е другата сграда в града, която допива огромна популярност сред хората, които забързано крачат из уличките на Одрин. Градът е в непосредствена близост до България и Гърция, което до известна степен е предпоставка за това той никога да не остава пуст и винаги да бъде посещаван от не малък брой българи и  граждани по всяко едно време на годината. Ако имате заделени настрана някакви спестявания, то тук можете да ги похарчите за броени минути, тъй като възможностите, които ви предлага градът, не са никак ограничени.

Македонската кула е другата атракция в този град, до която ви съветваме да си организирате екскурзия. Що се отнася до най-големите забележителности, то Селиме несъмнено принадлежи към всички тях. Това е една от най-прочутите джамии на територията на турската ни съседка.

Почивки в курортното градче

Градът е подходящ, както за екскурзии, така и за почивки. На страницата на voyage.ltd ще откриете уникални и неповторими предложения за пътувания до този уникален и запомнящ се град.

Ако се чудите какво задължително да си закупите от там, то ние сме в готовност да ви дадем няколко ясни насоки. Сапуните са нещо, в което да инвестирате няколко банкноти. Предлагат се множество сапуни, които наподобяват различни плодове. С тях можете да декорирате дома си или друго място, така че да се превърне в истински музей на изкуствата.

Бадемовата паста е един от емблематичните за този град десерти. При направата му участват специален сорт горчиви ядки, които подчертават уникален и неповторим вкус на това сладко изкушение.

Ако сте решили да пропътувате мечтите си, то не пропускайте да посетите една от най-близките до вас точки – Одрин. Градът заслужава времето и вниманието ви, дори да разполагате само с един единствен уикенд.


Гласувайте за този град/курорт:

4.6 151