0700 167 87

Почивки и екскурзии в Украйна на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Някога мислили ли сте за почивки до Украйна, както за други туристически дестинации? Страната определено има много какво да предложи, а това, че все още не е популярно място за почивка е единствено проблем на политиката на страната да промотира сама себе си.

Украйна е много богата на туристически ресурси. От една страна тук се намира Киев, който многократно бива определян като един от най-красивите градове в Европа. Освен това, той е и много приятно място за разходки и за прекарване на свободното време.

И ако всичко това не ви впечатлява, тогава може би просто нямате необходимото въображение за да се докоснете до истинската красота на Украйна. Ето защо в този случай е най-добре да се доверите на инстинктите си и лично да посетите тази изключителна страна.

Почивки в Украйна - къде да отидем и какво да видим?

Украйна е страна, в която през зимните месеци температурите могат доста да ви поразтърсят, напомняйки ви за това колко може да бъде яростна зимата и колко сериозно могат да паднат температурите.

Но докато зимата е направо смразяваща, то през летните месеци тук всичко се променя до неузнаваемост. Летата носят температури от над 30, а понякога и от около 40 градуса, което прави Украйна много по-добро място за летен туризъм, отколкото може би някога сте си представяли.

Слънчевото и горещо време прави страната едно от най-добрите места за почивка, които изобщо можете да си представите в Европа. Тук, за разлика от повечето локации в Западна Европа, през лятото хубавото време е гарантирано.

Плажовете са просто върха…

Ако търсите прекрасни плажове, тогава идеята за почивка в Украйна започва да добива все по-голяма стойност. На практика, страната е едно от местата в Европа, кито предлагат най-примамливи плажове. Тук черноморското крайбрежие е покрито с превъзходен златен пясък, а в резултат всичко това изглежда просто олицетворение на лятна дестинация за туризъм.

Цените са неустоими…

Ако плажовете в Украйна са прекрасни, то цените определено са без конкуренция. Украйна е едно от най-евтините и достъпни мета в Европа, като толкова евтина локация не се открива лесно.

На практика, средствата, с които можете да прекарате една изключителна почивка в Украйна за една седмица, най-вероятно няма да ви достигнат дори и за да прекарате един ден в скъпи страни от Западна Европа като Франция или Италия.

Ниските цени могат да ви помогнат да прекарате почивката си в Украйна наистина пълноценно, като ще ви дадат възможност да се възползвате от всякакви допълнителни услуги, като например да ходите на спа, да посещавате ресторанти и луксозни барове, да пътувате из самата страна, да пазарувате.

Района на Чернобил…

През последните няколко години мястото, на което се случи най-голямата ядрена катастрофа на нашето съвремие, се превърна в притегателен център за посещение. С цената на известен риск и след многобройни инструкции и предпазни мерки, не малко хора се решават да посетят района на Чернобил и малкото градче-призрак Припят.

Тук вече пристигат все повече организирани туристически групи, които искат да видят какво представлява това място. Сякаш не малко от хората искат да се докоснат до този паметник на ужаса под открито небе. Разбира се, както казахме и по-рано, мястото не е напълно безопасно и известен риск винаги има.


Гласувайте за тази държава:

4.5 181