0700 167 87

Почивки и екскурзии в Аржентина на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Буенос Айрес
2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

АРЖЕНТИНА – ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ – БРАЗИЛИЯ с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс, с възможност за посещение на столицата на УРУГВАЙ - Монтевидео! Има мъж и жена за комбинации за дата 15.11. ПОТВЪРДЕНА ГРУПА! Ранни записвания
АРЖЕНТИНА – ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ – БРАЗИЛИЯ с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс, с възможност за посещение на столицата на УРУГВАЙ - Монтевидео! Има мъж и жена за комбинации за дата 15.11. ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!10 нощувкиСофия - Париж/Франкфурт – Буенос Айрес – Монтевидео – Буенос Айрес - Игуасу – Ангра дос Рейс - Рио де Жанейро – Париж/Франкфурт – СофияЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от4979.00лв.
Дати на тръгване
15.04.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
Екскурзия до Аржентина и Бразилия с възможност за посещение на Монтевидео, Уругвай!
Екскурзия до Аржентина и Бразилия с възможност за посещение на Монтевидео, Уругвай!10 нощувкиСОФИЯ – ФРАНКФУРТ - БУЕНОС АЙРЕС - ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО - ФРАНКФУРТ - СОФИЯЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от5261.00лв.
Дата на тръгване
19.11.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Почивките в Аржентина са слабо популярни сред българките пътешественици. Мнозина се питат защо да бият толкова път до Южна Америка, когато само на няколко крачки до нас могат да се насладят на чудесните български, гръцки и турски плажове, както и тези на адриатическото крайбрежие.

Не всичко обаче е само хубави плажове, а съществува и момента на непознатото и вълнуващото. А в Аржентина то е повече отколкото можете да си представите дори и в най-смелите си фантазии.

Страната е една от най-отдалечените за европейските пътешественици, което я прави още по-вълнуваща и интересна. За сметка на дългия път и високите транспортни разходи обаче, цените в Аржентина а добри, така че пътешественика ще може да си купи много повече стоки и услуги, отколкото в Европа със същите тези пари.

Кога да почиваме в Аржентина?

Вероятно най-доброто време от годината, в което да почивате в Аржентина е зимата. Тогава в южното полукълбо е лято и ще можете да се насладите на латиноамериканската страна в нейната най-добра светлина.

Може би най-добри са месеците декември и януари, което е и добър повод да избягате от студеното време в тази част от годината в нашата страна. Може би точно тогава една почивка в Аржентина ще ви дойде добре и ще се върнете с лек слънчев загар.

А какво време да очаквате тогава? Не е трудно да си представите. Климатът на Аржентина е нещо средно между този в България и Гърция, така че можете да очаквате горещо, сухо и слънчево време. Носете си тънки дрехи и много слънцезащитен лосион.

Какво да разгледаме?

Аржентина винаги е била популярна със своята столица Буенос Айрес. Като един от най-големите градове на континента, той е място, на което може да се види всичко. От скъпи и луксозни квартали, та чак до малки колиби от тенекия и дъски, в които живеят най-бедните хора.

Градът представлява изключителен контраст между нови и модерни небостъргачи с исторически сгради, които са изключително сходни, а понякога и напълно идентични като тези в Испания.

Освен големият град, препоръчително е да се спуснете и до полуостров Валдес, където можете да се порадвате на косатките в естествената им среда докато излизат на брега да ловят тюлени.

Истинските пътешественици от вас ще искат вероятно да се спуснат до Огнена земя, където да прекарат най-вълнуващите дни от своята почивка в Аржентина. Мястото е уникално и няма как да бъде подминато.

А ако просто ви се иска да си мързелувате край брега, тогава вероятно трябва просто да отседнете в някой крайбрежен град на север, какъвто е Мар дел Плата и да се порадвате на всички удоволствия, които лятото носи.


Гласувайте за тази държава:

4.5 179