0700 167 87

Почивки и екскурзии в България на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Почивки до БългарияПредстои ви почивка и се чудите на къде да се отправите? А какво ще кажете за почивки в България? Нашата страна е една от най-желаните туристически дестинации и това няма как да се отрече, имайки предвид, че броят чуждестранни туристи надвишава този на местните жители.

По ирония на съдбата много българи пропускат България и правят плановете си да посетят други страни и места, като накрая се оказва, че именно България им остава най-непозната.

Всички казват, че търсят разнообразие, но нима наистина познаваме България толкова добре, че да не желаем да почиваме през ваканцията си тук?

Времето при почивки в България

Една от причините, поради които България е чудесно място за почивка е това, че страната предлага отлични условия за туризъм на практика през цялата година. През зимните месеци например, когато температурите паднат под нулата, зимните курорти привличат любители на ските и други спортове.

И обратно, през лятото Черноморието привлича посетители с високите си температури и слънчево време. Тази част от годината гарантира оптимални условия за плаж и морски забавления.

Преходните сезони пролет и есен са чудесни за културно познавателен туризъм, за посещение на забележителности, като например крепости, паметници, манастири, както и природни феномени, като пещери и водопади.

Разнообразието

Именно разнообразието е причината, поради която можете да изберете да прекарате почивки до България. Нашата страна е толкова богата на туристически ресурси и възможности за забавление, че на практика са нужни години за да се разгледа всичко.

Малко са хората, които могат да се похвалят с това, е живеят на толкова разнообразно и богато на забележителности място, а по ирония на съдбата ние много често подминаваме и не забелязваме това.

Българските плажове действително а сред най-добрите в Европа, като по своята специфика те са най-близки до тези, които можете да откриете в Испания. Именно Испания е страната, която може да се похвали с наистина много на брой и хубави пясъчни плажове, каквито им у нас.

Зимните курорти тук също са на ниво, а ски пистите и боровите гори в нашите планини поразително много напомнят за страни като Швейцария и Австрия с техните отлични възможности за практикуване на зимни спортове.

Кухнята

Нашата страна предлага уникално кулинарно богатство и можем да се обзаложим, че макар и да живеете тук, не познавате дори и малка част от всичко, което може да е пита в страната ни. Ето защо ви препоръчваме преди да поемете на път за да изучавате нови вкусове и аромати, то първо опитайте най-близките до вас ястия и продукти, каквито можете да намерите безброй много из страната.


Гласувайте за тази държава:

4.5 194