yandex metrica
0700 167 87

Почивки и екскурзии в Индонезия на супер цени 2019

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА Ранни записвания
НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА 5 нощувкиЦената е за 5 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от3,323.00лв.
Дата на тръгване
28.12.2018
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Не са малко любителите на пътуванията, които проявяват нескрита любов към региона на Югоизточна Азия. Обикновено първото място, което повечето хора посещават е Тайланд, но то далеч не е единственото, което си струва да се посети. Една от най-вълнуващите страни не само в региона, но и в света е Индонезия. Това е най-островната страна, която възхищава с невижданото си разнообразие от острови и пейзажи, а ако я посетите веднъж, със сигурност ще забравите за всичко останало.

Времето

Времето над Индонезия е топло през цялата година, което го прави великлепно за прекарване на лятната почивка или пък за осъществяване на лятна почивка на море през зимата. Температурите в страната са около 30 градуса през цялата година, а валежите са изключиелно обилни и могат да ви накарат да се съобразите с тях.

Плажовете

Плажовете на Индонезия са наистина очарователни и могат да се сравняват единствено с тези в Тайланд. Индонезия е най-островната страна в света, което е причина да можете да откриете тук плажове за които не сте и предполагали. Те варират от снежно бели до почти черни, което се дължи на различния им произход.

Джунглата

Екваториалната дъждовна гора на Индонезия е изключително богата по отношение на своето биоразнообразие. Според някои специалисти горите на остров Борнео са най-богати по отношение на биоразнообразието от всички други места в в света. Тук на всеки квадратен метър могат да се открият удивителни създания, за повечето от които дори не сте и подозирали.

Разнообразието

Индонезия е земя на разнообразието. Тя е огромна страна с гигантска площ и безкрайна брегова линия. Тук на практика можете да откриете всичко, като п отношение на разнообразието сраната е равна на държави като Индия или Бразилия.

Рискове и безопасност…

Когато говорим за Индонезия, обобщаването е доста трудно. Някои части от страната са наистина много безопасни. Те се охраняват добре, полицейското присъствие е осезаемо, а бандити на практика не се срещат.

Други част от Индонезия обаче са същински ад с висока престъност, като това се отнася в особено голяма степен за по-гъстонаселените големи градове. Макар че това се наблюдава във всяка по-голяма страна, в Индонезия контрастът е наистина значителен.


Гласувайте за тази държава:

4.4 162