0700 167 87

Почивки и екскурзии в Индонезия на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

МАЛАЙЗИЯ - СИНГАПУР с остров Сентоса -  ИНДОНЕЗИЯ с островите Бали и Ява! Вълнуващо пътешествие на границата между два океана.   Ранни записвания
МАЛАЙЗИЯ - СИНГАПУР с остров Сентоса - ИНДОНЕЗИЯ с островите Бали и Ява! Вълнуващо пътешествие на границата между два океана. 9 нощувкиСофия – Доха – Куала Лумпур – Сингапур – Остров Сентоса - Денсапар и Нуса Дуа (Остров Бали) - Джогджакарта (Остров Ява) - Доха - СофияЦената е за 9 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от3865.00лв.
Дати на тръгване
27.04.2020
и още 2 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече

Не са малко любителите на пътуванията, които проявяват нескрита любов към региона на Югоизточна Азия. Обикновено първото място, което повечето хора посещават е Тайланд, но то далеч не е единственото, което си струва да се посети. Една от най-вълнуващите страни не само в региона, но и в света е Индонезия. Това е най-островната страна, която възхищава с невижданото си разнообразие от острови и пейзажи, а ако я посетите веднъж, със сигурност ще забравите за всичко останало.

Времето

Времето над Индонезия е топло през цялата година, което го прави великлепно за прекарване на лятната почивка или пък за осъществяване на лятна почивка на море през зимата. Температурите в страната са около 30 градуса през цялата година, а валежите са изключиелно обилни и могат да ви накарат да се съобразите с тях.

Плажовете

Плажовете на Индонезия са наистина очарователни и могат да се сравняват единствено с тези в Тайланд. Индонезия е най-островната страна в света, което е причина да можете да откриете тук плажове за които не сте и предполагали. Те варират от снежно бели до почти черни, което се дължи на различния им произход.

Джунглата

Екваториалната дъждовна гора на Индонезия е изключително богата по отношение на своето биоразнообразие. Според някои специалисти горите на остров Борнео са най-богати по отношение на биоразнообразието от всички други места в в света. Тук на всеки квадратен метър могат да се открият удивителни създания, за повечето от които дори не сте и подозирали.

Разнообразието

Индонезия е земя на разнообразието. Тя е огромна страна с гигантска площ и безкрайна брегова линия. Тук на практика можете да откриете всичко, като п отношение на разнообразието сраната е равна на държави като Индия или Бразилия.

Рискове и безопасност…

Когато говорим за Индонезия, обобщаването е доста трудно. Някои части от страната са наистина много безопасни. Те се охраняват добре, полицейското присъствие е осезаемо, а бандити на практика не се срещат.

Други част от Индонезия обаче са същински ад с висока престъност, като това се отнася в особено голяма степен за по-гъстонаселените големи градове. Макар че това се наблюдава във всяка по-голяма страна, в Индонезия контрастът е наистина значителен.


Гласувайте за тази държава:

4.4 162