yandex metrica
0700 167 87

Почивки и екскурзии в Иран на супер цени 2018

5 оферти за тези критерии.

Подреди по:

НОВА ГОДИНА В АЛБАНИЯ – Близка и непозната! Хотел FAFA PREMIUM 4**** в курорта Дуръс! Ранни записвания до 23.10.2018! Организиран транспорт!     Ранни записвания
НОВА ГОДИНА В АЛБАНИЯ – Близка и непозната! Хотел FAFA PREMIUM 4**** в курорта Дуръс! Ранни записвания до 23.10.2018! Организиран транспорт! 3 нощувкиСофия – Дуръс – Тирана – Круя - Берат – Арденица - Дуръс – Тирана – Охрид – СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от375.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
НОВА ГОДИНА В СЪРБИЯ - БЕЛГРАД! Ранни записвания до 29.10.2018! Организиран транспорт!     Ранни записвания
НОВА ГОДИНА В СЪРБИЯ - БЕЛГРАД! Ранни записвания до 29.10.2018! Организиран транспорт! 3 нощувкиСофия – Ниш - Белград – Топола - Белград - СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от395.00лв.
Дата на тръгване
29.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град Крагуевац  - Ранни записвания
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град Крагуевац - "Великолепната роза на Шумадия"! Организиран транспорт! 3 нощувкиСофия - Крагуевац - Топола - Манастирът Дивостин - СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от415.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ с организиран транспорт - Във виното е истината! У вину je истина!           Ранни записвания
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ с организиран транспорт - Във виното е истината! У вину je истина! 3 нощувкиСофия - Вършац - Манастира Месич - СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от430.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
ИРАН – между Изтока и Запада! ПОТВЪРДЕНА ГРУПА! Изчерпани места! Ранни записвания
ИРАН – между Изтока и Запада! ПОТВЪРДЕНА ГРУПА! Изчерпани места!9 нощувкиСофия – Доха - Шираз – Персеполис – Накеш-Е Рустам - Пасаргада – Абаркух - Зейнодин - Сар Язд – Язд - Наин - Исфасан - Абианех - Кашан - Техеран - Техеран - Доха - СофияЦената е за 9 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от3,687.00лв.
Дата на тръгване
20.10.2018
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Иран е далеч от основните туристически пазари и определено не попада в най-желаната точка на света. В региона има доста размирици и нестабилност, които продължават вече с десетилетия, но все пак страната може да предложи наистина много на своите посетители. Тя действително е едно стабилно място, където можете да пътувате спокойно, но разбира се при условие, че спазвате местния етикет на облекло и поведение. Това е сигурен начин да се насладите на едно вълнуващо приключение, без риск вие и близките ви да изпитате консервативното лице на страната.

Времето

Иран има в по-голямата си част субтропичен климат, който има доста сходства с този по средиземноморието. По тази причина ако сте се решили на една нестандартна почивка в Персия, можете без тревоги и притеснения да се спрете на който ви се иска месец.

Разбира се, през зимата може да стане по-студено, а понякога в редица части на Иран пада и сняг, но все пак това е нещо, което едва ли ще ви впечатли. За сметка на това летата са наистина много горещи, което се подразбира от сухия и слънчев характер на климат както и от близостта до тропиците.

Забележителности

Иран е страна, която няма да ви разочарова с липса на забележителности и места за посещение. Тук можете да видите изключителни джамии и дворци, които са изработени с невероятно усещане и чувство към детайла. Това е видимо от пръв поглед и трудно може да остане незабелязано.

Обикновено тези, които се облагодетелстват най-много от красотата на Иран са фотографите, защото за тях наистина има много материал, особено поради факта, че в страната повечето забележителности са обекти с не много голяма популярност, макар и да са наистина много впечатляващи.

По тази причина преди да заминете за Иран е препоръчително да проучите и да се запознаете с многобройните забележителности на азиатската страна за да можете да се докоснете до пълния ѝ потенциал.

Културата

Местните особености са многобройни, но не е ли именно това нещото, което прави почивката в някоя страна вълнуваща? Иран действително е несравнимо различен от всичко, което сте виждали в Европа, но все пак е от огромно значение именно тази разлика. Точно това ще ви помогне да е обогатите културно, докосвайки се до една толкова различна култура.


Гласувайте за тази държава:

4.5 124