0700 167 87

Почивки и екскурзии в Исландия на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

ИСЛАНДИЯ - Земя на природни чудеса! Има жена за комбинация! Ранни записвания
ИСЛАНДИЯ - Земя на природни чудеса! Има жена за комбинация! 6 нощувкиСофия – Франкфурт – Рейкявик – Боргарнес – Скагафиорд – Акурейри – Годафос – Миватн – Егилстадир – Брайдалсвик – Йокулсарлон – Скафтафел – Нупар – Скогафос – Селфос – Гълфос – Гейсир – Тингвелир – Рейкявик – Франкфурт – СофияЦената е за 6 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от5195.00лв.
Дата на тръгване
20.08.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Вероятно малцина свързват Исландия с място за почивка, но истината е, че страната е едно изключително съкровище, което стъпка по стъпка се превърна в истински хит на пазара за луксозни почивки. Познавачи от близо и далеч искат да посетят северната страна (ако вече не са о сторили, разбира се), привлечени от нейната магия. Великолепието на природата тук действа с невъобразима сила, а единственото, което човек може да изпита е неописуемо възхищение.

Минералните извори

Като страна осеяна с многобройни вулкани, Исландия може да се похвали с удивително богатство от минерални извори. В това отношение страната бие всички други държави в Европа и съвсем естествено, предизвиква много голям интерес от страна на туристите почитатели на спа туризма.

Хора от цял свят идват тук за да изпитат лечебната сила на горещите минерални извори, а освен здравословния ефект, това оказва силно положителен ефект и с намаляване нивото на ежедневния стрес.

Още по-вълнуващо е това, че докато се наслаждавате на горещите минерални извори под открито небе, вие всъщност сте заобиколена от една почти арктическа среда, която ярко контрастира на уюта, който се създава от топлата вода.

Безкрайност и величествени водопади

Ако търсите страна, която да притежава наистина удивителни водопади, това о което се нуждаете е Исландия. Страната е известна с едни от най-величествените водопади в Европа и в света. Някои от тях са сред най-високите в Европа и в света, но със сигурност всички те са просто удивителни.

Ако си падате по дивата природа, тогава Исландия е най-доброто място за вас в Европа. Отвъд прекрасните водопади, страната има още хиляди красоти, с които да привлече вниманието на туристите.

Пейзажите на Исландия могат да се похвалят с това, че са наистина диви и недокоснати, а всичко това несъмнено ще ви заинтригува когато се окажете насред безкрайната шир, заобиколени от десетки и дори стотици километри безкрайни изумрудено зелени поля.

Напоследък Исландия присъства редовно в туристическите маршрути на големите круизни компании, които искат да отведат своите ценни клиенти до най-красивите кътчета и правят това именно с Исландия.

Тук насред многобройни фиорди туристите се докосват до красота, за каквато не са и се надявали, а дивата природа на този почти арктически остров се е развихрила до лудост, създавайки най-причудлив релеф и багри.


Гласувайте за тази държава:

4.5 137