0700 167 87
10 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Почивка в Испания - на море в Коста дел Сол 2020
Почивка в Испания - на море в Коста дел Сол 20207 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от989.00лв.
Дати на тръгване
31.03.2020
и още 18 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ИСПАНИЯ ПРЕЗ ИТАЛИЯ И ФРЕНСКА РИВИЕРА - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА АПРИЛСКАТА ВАКАНЦИЯ 2020Г.!
ИСПАНИЯ ПРЕЗ ИТАЛИЯ И ФРЕНСКА РИВИЕРА - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА АПРИЛСКАТА ВАКАНЦИЯ 2020Г.!7 нощувкиСофия - Загреб - Милано - Монако - Монте Карло - Ница - Монпелие - Барселона /Коста Брава/ - Кан - Лигурска ривиера - Генуа - СофияЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от997.00лв.
Дата на тръгване
09.04.2020
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
Почивка в Испания - Палма де Майорка, пролет и есен 2020 Ранни записвания
Почивка в Испания - Палма де Майорка, пролет и есен 20207 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от999.00лв.
Дати на тръгване
19.05.2020
и още 10 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ИСПАНИЯ - АПРИЛСКА ВАКАНЦИЯ В МАДРИД!
ИСПАНИЯ - АПРИЛСКА ВАКАНЦИЯ В МАДРИД!4 нощувкиСофия – Мадрид – Толедо – Авила – Сеговия – Мадрид – СофияЦената е за 4 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1079.00лв.
Дата на тръгване
14.04.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2020 - КЛАСИЧЕСКИТЕ ГРАДОВЕ – МАДРИД, ТОЛЕДО, ВАЛЕНСИЯ, БАРСЕЛОНА И ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ - КОСТА АЗААР
МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2020 - КЛАСИЧЕСКИТЕ ГРАДОВЕ – МАДРИД, ТОЛЕДО, ВАЛЕНСИЯ, БАРСЕЛОНА И ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ - КОСТА АЗААР 6 нощувкиСофия - Валенсия - Пенискола - Барселона - Толедо - Мадрид - Авила - Сеговия - СофияЦената е за 6 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1309.00лв.
Дата на тръгване
30.04.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
Почивка на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - о-в Тенерифе 2020 Ранни записвания
Почивка на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - о-в Тенерифе 20207 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1345.00лв.
Дати на тръгване
29.07.2020
и още 4 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
Почивка в Испания - о-в Тенерифе и Барселона, юли 2020 Ранни записвания
Почивка в Испания - о-в Тенерифе и Барселона, юли 20208 нощувкиЦената е за 8 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1459.00лв.
Дати на тръгване
18.07.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
Почивка в Испания - о-в Тенерифе и Барселона, септември 2020 Ранни записвания
Почивка в Испания - о-в Тенерифе и Барселона, септември 20208 нощувкиЦената е за 8 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1479.00лв.
Дата на тръгване
07.09.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ 2020
НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ 20206 нощувкиЦената е за 6 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1678.00лв.
Дата на тръгване
29.12.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
 Круиз ЕВРОПЕЙСКИ НЮАНСИ - май 2020 ОТ ВАРНА Ранни записвания
Круиз ЕВРОПЕЙСКИ НЮАНСИ - май 2020 ОТ ВАРНА12 нощувкиВАРНА-САВОНА-МАРСИЛИЯ-БАРСЕЛОНА-КАДИС-ЛИСАБОН-ЛЕЙШОИШ(ПОРТО) -ХАВЪР (МОН СЕН МИШЕЛ)-АМСТЕРДАМ-ОРХУС-КИЛ-ХАМБУРГ-ВАРНАЦената е за 12 нощувки с Самолет+Кораб (зависи от хотела и датата) от2530.00лв.
Дата на тръгване
24.05.2020
Тръгване от
Варна
Виж повече

Екскурзии до ИспанияВ продължение на векове Испания е била най-силната и богата колониална империя, която е владеела огромни територии в целия свят. Днес страната владее сърцата на туристите и тези, които са имали удоволствието и щастието да я посетят веднъж, със сигурност ще пожелаят да се върнат отново.

Въпреки че страната е втората най-посещавана в Европа след Франция и третата в света след САЩ, тя не е много популярно място за почивка за българския турист. Година след година обаче все повече туристически агенции започват да предлагат атрактивни екскурзии до Испания.

Плажове и курорти

Ако се питате какво привлича в иберийската страна над 68 милиона туристи годишно, със сигурност не сте виждали как изглежда испанското крайбрежие и какво всъщност предлага то. По-голямата част от различите екскурзии в Испания се предлагат именно с цел морски туризъм.

Плажовете на страната са просто фантастични, като почти всички са покрити с фин златен пясък, биейки по привлекателност почти всички други страни на континента. Може би си мислите, че българските плажове са несравними, но само почакайте да видите снежно белите приказно красиви малки заливчета на Ибиза, Менорка или Майорка.

Най-хубавото е, че страхотни пажове можете да намерите на практика на територията на цялата страна, независимо дали става дума за северното, за южното, за източното или дори за малкото по площ крайбрежие на северозапад, на север от Португалия.

Не само плажове

Испания е не само слънце, топъл климат и златист пясък, но също така и една от страните в света с най-красиви градове. Факт е, че Барселона, заедно с Париж, заема челно място в света по брой посетители и е любимо място на милиони хора от близо и далеч.

Валенсия от своя храна се смята за едно от местата по-света, където архитектурният стил Арт Деко е намерил най-голямо проявление. Освен това, градове като Мадрид, Сантандер, Севиля и Малага се смятат за едни от най-красивите в Европа, а също така и в света.

С многовековната си история и богато културно минало, Испания е място на изключителни архитектурни паметници. Дворци, манастири, градини, катедрали и други, изразяват това удивително многоцветно богатство под формата на истински шедьоври.

Много екскурзии в Испания са посветени и на опознаване на кулинарното богатство на страната. Тя е известна с изключителната си кухня, с прекрасното вино, със своите удивителни плодове, зеленчуци, сирене и зехтин.

Ако пък търсите място, на което да се обогатите културно, Испания е една от първите страни, за които да помислите. Тук ще намерите изключителни музеи от световна величина, в които можете да прекарате качествени и ценни момент, обогатявайки себе си. 

Екскурзии в Испания на ниски цени

Една от характерните особености на Испания е, че в резултат на голямото предлагане, цената на туристическите услуги е много ниска и достъпна. Единственото, което леко оскъпява услугата за българските туристи е това, че до там се пътува със самолет поради дистанцията.

Ако обаче искате да си направите една по-дълга почивка, тогава самолетния билет ще си струва, тъй като цените на екскурзиите в Испания са  наистина достъпни за всеки джоб и бюджет. И всичко това идва на фона на изключително високото ниво на обслужването, което заема едно от челните места в света и е резултат от дълбоките традиции в туризма.

Почивки до ИспанияИспания е една от най-важните и големи страни в Европа и заема по-голямата част от Иберийския полуостров. След САЩ и Франция, Испания заема челно място по посещаемост от туристи, а хората прииждащи от всички точки на света са толкова много, че дори и кметовете на някои от испанските градове вече са се видели в ужас от невъзможността да се поддържа реда и чистотата при наличието на толкова милиони посетители.

Вътрешността на страната

Макар че много туристи се насочват основно към крайбрежието на Испания, все пак е добре да се има предвид това, че ако искате да се докоснете до истинската испанска култура, то най-добре да се насочите към вътрешността на страната, където културата е най-ясно изразена. Едно от популярните и може би сред най-противоречиви събития е ежегодния фестивал Сан Фермин.

Северното крайбрежие

Макар че туристическият сезон там е малко по-кратък, все пак е доста добра идея да посетите северното крайбрежие на Испания и да прекарате там малко повече време. На север можете да намерите някои от най-красивите и популярни градове в Испания, които могат да се похвалят с много зеленина, прекрасно настроение, великолепни плажове и какво ли още не.

Почивки в Южна Испания

Най-популярното място за почивки в цяла Испания е южната част на страната, където се намират Коста дел Сол и Коста де ла Луз. Те привличат туристи с хубавите си плажове и още повече с прекрасното си време и целогодишно високи температури, каквито се срещат на много малко други места в Европа.

Източното крайбрежие

Източното крайбрежие не е толкова топло както южното, но за сметка на това предлага най-красивите плажове за почивки до Испания и най-вълнуващите и привлекателни градове в страната, като например Барселона, Бенидорм и Валенсия.

Канарските острови

Отвъд континенталните граници на Испания достигаме до Канарските острови, които са известни като място със своеобразна флора и фауна, съставена от многобройни уникални видове, които не се срещат на друго място. Предвид специфичното си местоположение и разнообразие от пейзажи те привличат доста голямо внимание от туристите, но най-голям е интересът от страна на хората към страхотното време през зимния сезон, когато температурите са над 20 градуса дои и през по-хладните дни.

Балеарските острови

Тази част от Испания е известна с прекрасния пясък, топлото море и прозрачните морски води, което създава особено топло отношение към всеки един от островите в архипелага.


Гласувайте за тази държава:

4.5 171