0700 167 87

Почивки и екскурзии в Камбоджа на супер цени 2019

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Ангкор
2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Новото лице на ИНДОКИТАЙ - Виетнам, Камбоджа и Тайланд от София и Варна Ранни записвания
Новото лице на ИНДОКИТАЙ - Виетнам, Камбоджа и Тайланд от София и Варна10 нощувкиСофия/Варна - Истанбул - Банкок - Сием Рип - Сайгон - тунелите Ку Чи - делтата на р. Меконг - Хой Ан – залива Ха Лонг – Ханой - Истанбул - София/ВарнаЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от4692.00лв.
Дата на тръгване
24.10.2019
Тръгване от
Варна, София
Самолет
Виж повече
ТАЙЛАНД - ЛАОС - КАМБОДЖА - ВИЕТНАМ - В земите на   изумрудения дракон. Допълнителни места на заявка-потвърждение! Ранни записвания
ТАЙЛАНД - ЛАОС - КАМБОДЖА - ВИЕТНАМ - В земите на изумрудения дракон. Допълнителни места на заявка-потвърждение!13 нощувкиСофия – Доха - Банкок – Аютая - Луанг Прабанг – Сим Рип – Хо Ши Мин/ Сайгон – Май То - Ханой – Халонг – Ханой – Доха - СофияЦената е за 13 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от5895.00лв.
Дата на тръгване
29.10.2019
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Ако в плановете за следващата си почивка смятате да включите някоя страна от Югоизточна Азия, защо не обмислите възможността това да е Камбоджа? Страната притежава всичко необходимо за да бъде абсолютен хит сред туристите, като единственото, което ѝ липсва е слава и по-агресивна рекламна кампания.

Новия Тайланд…

Говорейки за предимствата на Камбоджа, няма как да пропуснем това, че страната е все по-известна туристическа дестинация. На туристическите борси по цял свят страната се описва като новия Тайланд.

Реално погледнато, Камбоджа предлага всичко, което можете да откриете и в Тайланд, но с тази разлика, че тук цените все още са в пъти по-ниски, което е доста впечатляващо, защото ако трябва да сме напълно обективни, и в самия Тайланд цените не са никак високи.

Камбоджа напоследък набира популярност със страшна скорост, а тази слава трябва да се подчертае, е напълно заслужена и в това няма дори и грам преувеличение, като всяка добра дума казана за страната е истина.

Времето в Камбоджа…

Ако искате да си направите една малка екскурзия до страна, която предлага целогодишно топъл климат, тогава Камбоджа е мястото за вас. Тук температурите не падат под 29-30 градуса през деня през януари и февруари, а през най-топлите месеци не надхвърлят 33-34 градуса.

Климатът е умерено влажен, макар че дъждовен сезон реално погледнато има. И все пак, дори и ако изберете да почивате в страната по време на дъждовния сезон, вие все пак ще можете да се насладите на прекрасно време.

Причината е в това, че по тропиците обикновено дъждовете идват и си отиват много бързо. По тази причина едва ли ще се случи цял ден, в който слънцето да не изгрее изобщо.

Природата…

Природата на Камбоджа е възхитителна и със сигурност ще ви накара да се влюбите в нея. Тя е пищна и почти цялата територия на страната е покрита или със савани, или с гъсти тропически гори.

Тук можете да откриете редки азиатски видове животни, като например тигри и слонове. Много от растенията и животните, които живеят тук са ендемити, което ще рече, че страната е единственото място, на което могат да бъдат открити.

Забележителности…

Какво е една екскурзия без посещение на забележителности? В случая с Камбоджа можете да ви предложи много. В страната ще намерите повече будистки храмове, отколкото в която и да било друга страна по света.


Гласувайте за тази държава:

4.5 130