0700 167 87

Почивки и екскурзии в Малайзия на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

МАЛАЙЗИЯ - СИНГАПУР с остров Сентоса -  ИНДОНЕЗИЯ с островите Бали и Ява! Вълнуващо пътешествие на границата между два океана.   Ранни записвания
МАЛАЙЗИЯ - СИНГАПУР с остров Сентоса - ИНДОНЕЗИЯ с островите Бали и Ява! Вълнуващо пътешествие на границата между два океана. 9 нощувкиСофия – Доха – Куала Лумпур – Сингапур – Остров Сентоса - Денсапар и Нуса Дуа (Остров Бали) - Джогджакарта (Остров Ява) - Доха - СофияЦената е за 9 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от3865.00лв.
Дати на тръгване
27.04.2020
и още 2 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече

Малайзия има площ от 329,758 кв.км., което се равнява на приблизителната площ на някоя от по-големите европейски държави. Населението на страната е около 24 милиона жители, така че може да се каже, че Малайзия е доста умерена в това отношение.

Въпреки това, по-голямата част от местните жители живеят на полуостров Малака, където са разположени също така Сингапур и Тайланд. Най-големият град и столица на страната Куала Лумпур се намира в непосредствена близост до редица важни градски центрове, като например Путраджая.

Малайзия е конституционна монархия и територията на страната е разделена на федеративен принцип. Не всички щати са еднакво развити, но това е съвсем естествено, имайки предвид и неравномерното разпределение на населението,което се наблюдава тук.

Малайзия е богата и развита страна, като се подрежда сред най-напредналите държави в Азия. Тя дължи своето богатство на доста големите запаси от петрол, които има в недрата си.

Почивка в Малайзия

Малайзия е страна с бързо нарастваща популярност като туристическа дестинация. Тя се опитва да се превърне в алтернатива на Тайланд, макар че това, което ѝ пречи, са по-високите цени тук.

За сега Тайланд все още си остава една сравнително евтина и бюджетна дестинация, каквато Малайзия не може да претендира да бъде в такава степен. Това е съвсем естествено имайки предвид и разликата в стандарта между двете страни.

И така, Малайзия бързо напредва в развитието си и популризирането си като туристическа дестинация, а дали ще предпочетете нея или някоя от съседните страни, това зависи изцяло от вас и вашите възможности.

Плажовете

Малайзия е страната с едни от най-хубавите плажове в Югоизточна Азия. Дори според мнозина всъщност е безспорен лидер в това отношение. Многобройните бели плажове и кристално чисти води са просто неустоими, особено имайки предвид факта, че тук се намират едни от най-богатите на живот коралови рифове в света, по-богати дори от Големия бариерен риф в Австралия.

Климат

Едва ли Малайзия би била толкова примамлива туристическа дестинация и толкова желано място за почивка ако не беше превъзходния климат на страната. Температурите са постоянно между 25 и 30 градуса през деня, като в съчетание с това доста често падат приятни тропически валежи, които да напоят богатата растителност.

Природа

Малайзия е една от страните с най-богата природа в света и много хора идват тук само и само за да се докоснат до едни от най-богатите на живот гори в света.


Гласувайте за тази държава:

4.6 107