yandex metrica
0700 167 87
9 оферти за тези критерии.

Подреди по:

НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град Крагуевац - Ранни записвания
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град Крагуевац - "Великолепната роза на Шумадия"! Собствен транспорт! 3 нощувкиСофия - Крагуевац - Топола - Манастирът Дивостин - СофияЦената е за 3 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от375.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен транспорт - Във виното е истината! У вину je истина!ПРОМОЦИЯ с отстъпка 30 лв. от 13.11 до 19.11.2018 за ограничен брой места!     Ранни записвания
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен транспорт - Във виното е истината! У вину je истина!ПРОМОЦИЯ с отстъпка 30 лв. от 13.11 до 19.11.2018 за ограничен брой места! 3 нощувкиСофия - Вършац - Манастира Месич - СофияЦената е за 3 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от380.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
НОВА ГОДИНА В СЪРБИЯ - БЕЛГРАД! Ранни записвания до 29.10.2018! Организиран транспорт! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! Ранни записвания
НОВА ГОДИНА В СЪРБИЯ - БЕЛГРАД! Ранни записвания до 29.10.2018! Организиран транспорт! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!3 нощувкиСофия – Ниш - Белград – Топола - Белград - СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от395.00лв.
Дата на тръгване
29.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
НОВА ГОДИНА при комшиите в СЪРБИЯ и град Кралево, програма със собствен транспорт, 2 нощувкил STOP SALE!
НОВА ГОДИНА при комшиите в СЪРБИЯ и град Кралево, програма със собствен транспорт, 2 нощувкил STOP SALE! 2 нощувкиСофия – Ниш - Кралево – манастир Студеница – Жиченски манастир – СофияЦената е за 2 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от399.00лв.
Дати на тръгване
30.12.2018
и още 2 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град Крагуевац - Ранни записвания
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град Крагуевац - "Великолепната роза на Шумадия"! Организиран транспорт! 3 нощувкиСофия - Крагуевац - Топола - Манастирът Дивостин - СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от415.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ с организиран транспорт - Във виното е истината! У вину je истина! ПРОМОЦИЯ с отстъпка 30 лв. от 13.11 до 19.11.2018 за ограничен брой места!     Ранни записвания
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ с организиран транспорт - Във виното е истината! У вину je истина! ПРОМОЦИЯ с отстъпка 30 лв. от 13.11 до 19.11.2018 за ограничен брой места! 3 нощувкиСофия - Вършац - Манастира Месич - СофияЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от430.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - великолепният град на Войводина. Собствен транспорт !
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - великолепният град на Войводина. Собствен транспорт ! 3 нощувкиСОФИЯ – НОВИ САД - СУБОТИЦА – ПАЛИЧ - КЕЛЕБИЯ – СОФИЯЦената е за 3 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от460.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
НОВА ГОДИНА при комшиите в СЪРБИЯ и град Кралево, програма със собствен транспорт, 3 нощувки. STOP SALE!
НОВА ГОДИНА при комшиите в СЪРБИЯ и град Кралево, програма със собствен транспорт, 3 нощувки. STOP SALE! 3 нощувкиСофия – Ниш - Кралево – манастир Студеница – Жиченски манастир – СофияЦената е за 3 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от510.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - великолепният град на Войводина. Организиран транспорт !
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - великолепният град на Войводина. Организиран транспорт !3 нощувкиСОФИЯ – НОВИ САД - СУБОТИЦА – ПАЛИЧ - КЕЛЕБИЯ – СОФИЯЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от515.00лв.
Дата на тръгване
30.12.2018
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече

Екскурзии до СърбияЗа никой не е тайна, че през вековете Сърбия е била подложена на различни чуждестранни влияния. Като резултат от всичко това днес тя е смесица от култури. Днес, обаче, нашата съседка успява да ни завладее с уникалната си природа и множеството бирени фестивали. На територията на страната имате възможността да разгледате разнообразните манастири и крепости, които са отражение на различни култури – западна и средновековна.

Ето и някой от местата, които в никакъв случай не бива да пропускате да посетите, когато сте избрали екскурзия в Сърбия.

Ниш

Този град заема трето място по големина в страната. Неговото основаване е през далечната 279 година. Именно поради тази причина той е един от най-старите градове в Европа. На това място е роден основателят на Константинопол – Константин Велики. В центъра на града е построен паметник на тази велика личност. Построена е още кула, която на пръв поглед може да ви се стори изключително зловеща, като от филм на ужасите. За нейното изграждане служат черепите на убитите от сърбите османци.

Дяволски град

Това е една от изумителните гледки, които можете да наблюдавате на територията на Сърбия. Уверяваме ви, че на моменти няма да можете да направите разлика между сън и действителност. Според легендата скалите са вкаменени гости, отиващи на сватбено тържество. Тя разказва, че за случилото се е бил виновен дяволът. Вода се стича по скалните образувания и описва тяхното величие.

Национален парк Копаоник

Най-високата планина в Сърбия е Копаоник. През 1981 е била обявена за национален парк, където можете да прекарате часове в разходки, любувайки се на девствената и впечатляваща природа. На територията на планината се намира ски селище с най-големия лифт в Сърбия. В рамките на цели 60 минути той успява да извози 32 000 души. Впечатляващо е, нали? Снежната покривка там успява да се задържи изключително дълго, обхващайки периода от ноември о май, нещо което рядко може да се види по другите зимни курорти в страната.

Призрен

Една част от този град се счита за собственост на Косово. За сърбите това е доста деликатна тема, тъй като те са на мнение, че самото присвояване е било извършено по незаконен път. Още докато кракът ви стъпи на това място, съветът ни е да се отправите към Призренската крепост, която е и най-голямата забележителност в района.

Национален парк Джердап

Този пролом е известен и под още едно наименование. Той е бил наричан също Желязната врата. Ако искате а стигнете до южните Карпати, то този път ще ви отведе на правилното място, без да губите излишно време.

Манастир Студеница

На това място можете да разгледате не малко на брой стенописи, създадени от византийците. Те са останали от 12 век. В манастира Студеница е гробът на основателя на Сърбия – Стефан Неманя.

Белград

Няма как да посетите Сърбия, а да не видите Белград. Това е столицата на нашата съседна държава. Това е най-големият град в страната. И като всички такива той ви предлага куп забележителности, приятни места за отдих и развлечения, гостоприемство във всеки един ресторант или кръчма и какво ли не още. Най-известната дестинация в Белград е крепостта.

Екскурзии до Сърбия - където небрежно чаровният нощен живот и равнините от утешителни лозя, манастири са способни с лекота да омаят всеки любознателен турист!


Гласувайте за тази държава:

4.5 181