0700 167 87

Почивки и екскурзии в Швейцария на супер цени 2019

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Женева, Почивки и екскурзии в Лозана, Почивки и екскурзии в Цюрих
6 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Италиански езера и Швейцария самолет+автобус от Варна и София Ранни записвания
Италиански езера и Швейцария самолет+автобус от Варна и София5 нощувкиВарна/София - Бергамо - Комо - Маджоре - Лугано - Гарда - София/ВарнаЦената е за 5 нощувки с Автобус+Самолет (зависи от хотела и датата) от848.00лв.
Дата на тръгване
05.10.2018
Тръгване от
Варна, София
Автобус+Самолет
Виж повече
ФРАНЦИЯ - ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ - Жарко слънце над ледниковото море на Монблан! Комбинирана екскурзия със самолет и автобус! Допълнителни места на заявка - препотвърждение!
ФРАНЦИЯ - ШВЕЙЦАРИЯ и ИТАЛИЯ - Жарко слънце над ледниковото море на Монблан! Комбинирана екскурзия със самолет и автобус! Допълнителни места на заявка - препотвърждение!5 нощувкиСофия – Бергамо - Торино – Албервил – Межев – Сен Жерве – Шамони – Егли дьо Миди – Анеси – Ескс ле Бен – Шамбери – Евиан – Теш - Цермат – Бергамо – СофияЦената е за 5 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от875.00лв.
Дата на тръгване
05.08.2019
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ШВЕЙЦАРИЯ - Шоколадовата Швейцария! ИМА ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ ЗА 28.07.! ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА за дата 28.07.2019 г.! Ранни записвания
ШВЕЙЦАРИЯ - Шоколадовата Швейцария! ИМА ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ ЗА 28.07.! ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА за дата 28.07.2019 г.!7 нощувкиСофия – Загреб - Инсбрук – Лихтенщайн – Цюрих – Люцерн - Интерлакен - Лаутербрунен – Юнгфрайох - Берн - Лозана – Женева - Веве - Монтрьо – Лугано – Милано - Бергамо - СофияЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от995.00лв.
Дати на тръгване
16.06.2019
и още 2 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
Италианските езера и Швейцария,  от Варна Потвърдена
Италианските езера и Швейцария, от Варна4 нощувкиВарна - Бергамо - Комо - Маджоре - Лугано - Бергамо - ВарнаЦената е за 4 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1048.00лв.
Дата на тръгване
01.10.2019
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
ШВЕЙЦАРИЯ с алпийско очарование! Има мъж за комбинация! Ранни записвания
ШВЕЙЦАРИЯ с алпийско очарование! Има мъж за комбинация!11 нощувкиСофия - Милано – Лугано – Белиндзона – Бриг – Цермат – Заас Фее – Сион – Монтрьо – Веве – Лозана – Женева - Берн – Баленберг - Интерлакен – Лаутербрунен – Люцерн – Цюрих – Сен Гален – Вадуц – Инсбрук – Доломитите - Кортина Д’Ампецо – Загреб - СофЦената е за 11 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от1495.00лв.
Дата на тръгване
12.08.2019
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
ШВЕЙЦАРИЯ – небесният химн на върховете! ОСВОБОДИХА СЕ 4 МЕСТА! Ранни записвания
ШВЕЙЦАРИЯ – небесният химн на върховете! ОСВОБОДИХА СЕ 4 МЕСТА!10 нощувкиСофия - Милано – Лугано – Белиндзона – Бриг – Цермат – Заас Фее – Сион – Монтрьо – Веве – Лозана – Женева - Берн – Баленберг - Интерлакен – Лаутербрунен – Люцерн – Цюрих – Сен Гален – Вадуц – Инсбрук – Доломитите - Кортина д Ампецо – Загреб - СофЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1635.00лв.
Дата на тръгване
13.08.2019
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Екскурзии до ШвейцарияПланинският релеф е част от магията на малката вътрешноконтинентална страна, наричана Швейцария. Ако имате нужда от истинско презареждане, то това място е правилното решение. Тук ще се любувате до безспир на красиви зеленини, изумрудени езера, тучни пасища, извисяващи се снегове и ледници и гори, чиято гъстота ви дава усещане за безкрайност. Екскурзии до Швейцария са онова нещо от което всеки се нуждае, поне веднъж в живота си.

Развитата страна е не само красива и привлекателна за туристите, които са имали възможността и честта да я посетят, но тя също така е важен световен финансов център. В никакъв случай не бива да подценявате малката като територия страна, чиито планински върхове целогодишно са обсипани със снежен прашец.

Едно от нещата, с които успява да прочуе Швейцария на световния пазар, е точността на швейцарските часовници, които произвежда. Това, разбира се, съвсем не е всичко. Тук се произвежда висококачествен шоколад, който няма равен на себе си, както и млечни продукти, месни деликатеси и говеждо месо. Но стига толкова обща информация, сега е ред да ви разкажем за местата, които задължително трябва да посетите, стъпвайки в тази малка и силно привлекателна страна.

Базата за зимни спортове и туризъм на това място е силно развита, което значи, че през студените месеци от годината привържениците на каране на ски или сноуборд прииждат от всички краища на света. Тук се намира най-дългият кабинков лифт на света, който е и с най-голяма височина – 3820 метра. Звучи страхотно, нали? Усещаме как всички любители на зимните спортове благородно започнаха да завиждат и да мечтаят скоро а се превърнат в част от тази приказка.

Ако искате някога да разказвате, че сте били в центъра на немскоговорящата област, то посетете град Люцерн. Градът се шири около река Ройс. В Швейцария официалните езици са четири на брой – немски, френски, италиански и ретроромански. Ако говорите някой от тези езици, то това значи, че никога няма да останете неразбрани от местното население. Тук местата, които можете да посетите, не са никак малко на брой.

Матерхон

Една от основните забележителности в страната и основна емблема на швейцарските Алпи. Разположен е на границата между Италия и Швейцария. Несъмнено това е един от най-високите и най-опасни върхове в Алпите. Много хора са загубили живота си там, поради силното желание да го изкачат. Той достига на височина до 4 478 метра. Ако сте планинари по душа, то ние ви препоръчваме да не рискувате да изкачвате това място, тъй като склоновете му са изключително стръмни и през цялото време са покрити с ледове и снегове, които засилват опасността.

Мостът Капелбрюке

Дължината на самия мост е 204 метра. Ако се чудите кой е най-старият дървен мост в Европа, то вече знаете отговора. Освен това, мостът представлява атракция в Швейцария, която задължително трябва да бъде видяна. Когато пристигате на това място никога не забравяйте да носите със себе си заредени фотоапарати, защото снимките ще се превърнат в истински картички, съхраняващи спомена за цял един живот.

Тези и още много други места можете да посетите в прекрасната страна.

Подарете си това удоволствие, защото няма нищо по-прекрасно от човек да загуби представа между сън и реалност, а едни екскурзии до Швейцария ви гарантират, че това ще се случи.

Малката по площ Швейцария се радва на изключително висока популярност на фона на своите размери. Това е една типично планинска страна, която почти изцяло е заета от планинската верига на Алпите.

Екскурзии до Швейцария

Често я описват като една от най-добре развитите и ефективни страни в света, но това съвсем не е всичко. Освен своята икономическа мощ, Швейцария е една от най-привлекателните дестинации за почивка в Европа.

Тази малка, но елегантна страна е заключена изцяло между богати страни с огромен туристически ресурс, каквито са Германия, Австрия, Франция и Италия. Швейцария има по нещо общо с всички тях, съчетавайки го по един много деликатен и елегантен начин.

Швейцария съчетава най-доброто от всички тези светове, които са сами по себе си много различни. Подредената Германия и лежерната Италия си дават среща именно тук.

Сред най-първите неща, които ще забележите пристигайки в алпийската страна е, че на много места има кабинкови лифтове, които отвеждат туристите до по-високи места, предлагащи зашеметяваща панорама.

Като се добави и малко швейцарски висококачествен шоколад, който на практика може да се закупи на всеки ъгъл, получаваме една туристическа дестинация, която е не само красива, но и изключително вкусна.

Много интересна и характерна черта на Швейцария е, че страната спазва своите най-стари традиции от векове насам, а едновременно с това е и една от най-високотехнологичните нации в света.

Страната има доста приятен климат, кото се характеризира с топло и слънчево ляо и температури между 25 и 30 градуса с меки и влажни пролет и есен. Зимата е много красива с изключително обилни снеговалежи.

Те създават едно приказно усещане и изключително много подмамват посетителите да се порадват на пухкавата снежна покривка като малки деца.

Недостатъци на Швейцария:

Макар че понякога изглежда така,Швейцария също не е идеална. Основният недостатък на алпийската страна са по-високите цени в тази част от света, което прави почивката в Швейцария доста скъпа дори за туристи от богати западни страни. Това се отразява в известен смисъл малко негативно на туризма, но от друга страна алпийската държава по този начин привлича по-заможни посетители.

Ако планирате да почивате там е добре да заложите на туристически пакет, който включва повече услуги и хранене, така че да можете да спестите максимално много средства по време на престоя си там.


Гласувайте за тази държава:

4.6 185