0700 167 87

Почивки и екскурзии в Сингапур на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

МАЛАЙЗИЯ - СИНГАПУР с остров Сентоса -  ИНДОНЕЗИЯ с островите Бали и Ява! Вълнуващо пътешествие на границата между два океана.   Ранни записвания
МАЛАЙЗИЯ - СИНГАПУР с остров Сентоса - ИНДОНЕЗИЯ с островите Бали и Ява! Вълнуващо пътешествие на границата между два океана. 9 нощувкиСофия – Доха – Куала Лумпур – Сингапур – Остров Сентоса - Денсапар и Нуса Дуа (Остров Бали) - Джогджакарта (Остров Ява) - Доха - СофияЦената е за 9 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от3865.00лв.
Дати на тръгване
27.04.2020
и още 2 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече

Екскурзии до СингапурТова е мястото, което ви предлага толкова много забележителности, че няма как едно пътуване до там да ви бъде достатъчно, за да отпиете от красотата на Сингапур. Азиатската страна е меко казано удивителна. Тя е онзи Рай, присъстващ единствено в сънищата ни. Територията на страната никак не е голяма, но местата, които ви предлага за посещаване, в съчетание с всичките онези атракции, за които дори не сте и чували, биха могли да ви объркат. Ето и някой от местата, които задължително трябва да видите, при екскурзия в Сингапур.

Река Сингапур

На първо място това е река Сингапур. Това място е било наречено Рафълс Плейс и там е била издигната административна сграда от колонизаторите. Там се намират още: Върховния съд, Градския съвет и сградата на бившия Парламент. В околностите се намират много от архитектурните забележителности на страната.

Реката е толкова кристална, че в нея спокойно можете да ловите риба, дори с голи ръце. Развлеченията там са толкова много, че няма да ви достигне време да посетите всички известни ресторантчета, както и барове. Храната е изключително вкусна и небцето ви ще има възможността да усети вкусове, за които ори не е подозирало, че съществуват.

Остров Сентоса

Това е една от най-главните забележителности, намиращи се в Сингапур. Тропическият остров разпръсква своята магия навред. Не е нужно да плащате за скъпи атракциони или каквото и да било друго. Единственото, което ще ви се стори напълно достатъчно, е да се припичате под жаркото слънце и да заравяте крака и ръце в златния пясък, който нежно да докосва кожата ви и а ви придава златист оттенък.

Островът е известен с нощния си живот. Лазерното шоу е част от програмата, приветстваща туристите с „добре дошли“. Ако сте любители на природата, то тук ще откриете едни от най-големите забележителности. Можете да посетите Парка за пеперуди, както и океанариума. Той е известен по цял свят, защото единствено тук можете да видите розови делфини.

Парковете на Сингапур

Парковете са част от невероятната красота, описваща тази малка страна. Не пропускайте възможността да отпиете от техния блясък и изящество. Какви ли не цветя и растения можете да наблюдавате, такива, каквито сте виждали изрисувани върху детските книжки. Да, тук всичко е реалност. Вие не сънувате. Вие сте в Сингапур – една от най-предпочитаните азиатски страни. Хиляди са екзотичните растения, събрани на едно място. Площта, на която се разполага, е повече от 630 дка. Освен растителни видове, вие ще се докоснете и до не малкото на брой езера, сред които е Лебедовото езеро.

Някой от вас се чувстват толкова объркани и замаяни, стъпвайки в Сингапур, че ори се чувстваме длъжни да ви дадем препоръка кое да бъде първото място, което да посетите там. Градината на Орхидеите. Никъде другаде няма да видите на едно място да растат повече от хиляда вида орхидеи и още две хиляди хибрида. Изумително е, нали?

Зоопаркът в Сингапур не е по-малко популярен. Там животните не са в клетки. Разбира се, хищниците биват изолирани от посетителите на зоопарка, посредством ровове, ями или канавки с вода. 3 000 различни вида животни можете да наблюдавате там.

Всички екскурзии до Сингапур са като сбъднат сън за всеки един турист, стъпил на това място.

Всичко, изброено до момента, съвсем не е пълния пакет забележителности, които а посетите. Накарайте сетивата си да ви благодарят, организирайки си пътуване до това тропическо място.

Почивки до СингапурОнова, което хората забелязват веднага щом посетят Сингапур са контрастите, които се проявяват във всеки един аспект - от архитектурата, през начина на живот, та като се стигне до острото противопоставяне на ултрамодерна архитектура на фина на тропическа дъждовна гора.

Контрастите правят града наистина много специален, но за разлика от Бразилия и Индия, тук не говорим за грозни контрасти, изразяващи се в несметно богатство на фона на потресаваща бедност.

Тук контрастът се изразява по-скоро в това, че на фона на лъскави 5 звездни хотели и банки от стъкло и бетон ще видите стари храмове с древна история, изразяващи духа на старите традиции на Сингапур.

Тук можете само за няколко крачки да се изправите лице в лице с такива контрасти, каквито можете да видите единствено в градове като Ню Йорк, Лос Анджелис, Берлин, Париж и Лондон.

В единия момент сте в китайския квартал, а в следващия сте вече на съвсем различно място, доминирано от съвсем различна култура, традиции, обичаи и начин на живот.

Макар че площта на острова (защото Сингапур е разположен на остров) е незначителна, тук можете да видите повече различни култури, отколкото бихте могли да видите на други места ако прекосите цели континенти.

Времето в Сингапур...

Сингапур има екваториален климат, който се отличава със слънчев и топъл характер през цялата година. Средната температура през деня в града е приблизително между 28 и 32 градуса, като тези стойности обикновено не се променят, независимо през коя част на годината посещавате това прекрасно място.

Валежите са на практика почти ежедневни, но имат краткотраен летен характер. Дъждовете започват внезапно, след което обикновено се завръща топлото и слънчево време. Обикновено вали през следобедните часове, но нищо не пречи това да стане и в друга част от деня.

Това създава много добри условия за плаж, а плажовете в Сингапур, макар че не са многобройни, са всъщност доста добри и си струва да бъдат посетени. Пясъкът е много фин и златист, а морската вода е винаги топла с температура над 27 градуса по Целзий.

Мекото и слънчево време в Сингапур е подходящо не само за плажуване, но и за дълги разходки. Влагата и високата температура оказват много благоприятен ефект върху растенията, ето защо в Сингапур има толкова много паркове.


Гласувайте за тази държава:

4.4 119