0700 167 87

Почивки и екскурзии в Тайланд на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Банкок
3 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Тайланд - Банкок и о-в Пукет - ноември 2020 Ранни записвания
Тайланд - Банкок и о-в Пукет - ноември 20208 нощувкиЦената е за 8 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от2799.00лв.
Дата на тръгване
15.11.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ТАЙЛАНД - Бангкок и остров Пукет 2020
ТАЙЛАНД - Бангкок и остров Пукет 20207 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от3041.00лв.
Дата на тръгване
18.11.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ТАЙЛАНД – ЛАОС – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ - В земите на изумрудения дракон!  Ранни записвания
ТАЙЛАНД – ЛАОС – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ - В земите на изумрудения дракон! 13 нощувкиСофия – Доха - Банкок – Аютая - Луанг Прабанг – Меконг - Куанг Си - Сим Рип – Хо Ши Мин/Сайгон - Ку Ши - Ханой – Халонг – Ханой – Доха - СофияЦената е за 13 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от6085.00лв.
Дата на тръгване
29.10.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Екскурзии до ТайландТайланд е една от малкото страни в света, които имат какво толкова да покажат на своите посетители. От където и да погледнем това място, то никога няма да ни бъде достатъчно времето да вкусим от неговите красоти, екзотики, култури, обичаи, традиции. Гостоприемството на местните жители недвусмислено ни кара да се чувстваме като у ома си, а ние трудно успяваме да направим разликата между сън и реалност, докато телата ни се разхождат по тайландските земи.

Няма друга страна в югоизточна Азия да привлича толкова много на брой туристи, както кралство Тайланд. Ето и някой от местата, които задължително да посетите, когато решите да си организирате екскурзия в Тайланд.

Пукет - раят в Тайланд

Пукет е популярен като Перлата на Андаманското море. Всеки един от плажовете и курортите там са в състояние да ви пренесат в едно много по-различно от познатите ви, измерения. Островът предлага какви ли не забавления за туристите. Ако сте любители на природата, то вие имате възможността да отпиете от девствеността на всичките онези, непокътнати от човешката ръка, кътчета. В случай, че се нуждаете от релакс, масажи и някой, който да ви обгрижва постоянно и да ви кара да се чувствате специално, то можете да посетите едно друго място от острова, известно под името „Баняново дърво“. Там се намира най-големият СПА курорт, който някога е бил създаден в Югоизточна Азия. Чрез древните методи на Изтока вие ще можете да свалите вашия ум и душа.

Банкок – космополитен и изключително жив

Този град е изпълнен с множество, ходещи във всички посоки хора. Тук има не само лъскави молове, хотели и небостъргачи. На това място можете да разгледате не малко на брой храмове. Не пропускайте да посетите едно от най-вълнуващите за повечето туристи места, а именно плаващите пазари. Можете да се пазарите до безкрай, окато откупувате нещо от някой. Ако предварително сте решили да заплатите съответната сума, то бъдете сигурни, че след проявена доза убедителност, то ще успеете.

Банкок е столицата на Тайланд. Тя, освен че е съхранила много от историческите си и културни паметници, не престава да създава все повече и повече развлечения за туристите и места, които да посетят. Един път стъпили в Тайланд, то никога  няма да пожелаете да се върнете на мястото, от където сте дошли. Тук е истинският Рай, за който само са ви разказвали. Ако ваши познати искат да им опишете чутото и видяното на това място, то не си правете труда. С думи няма как да се преразкаже онова, което душата ви ще усети и сетивата ще попият. Просто се отдайте на приключението и не мислете за нищо друго.

Патая и нейните тайни места

Тази туристическа дестинация е популярна в цял свят. Както вече и сами се досещате, нейното местонахождение, е Тайланд. Този град разгръща пред вас почти неизчерпаемо разнообразие от развлечения и забавления. Няма значение дали сте привърженици на дневните разходки или изпитвате страст към вечерната музика, коктейли и приятна обстановка, то тук ще откриете смесица между всичко, което ви вълнува и подтиква вашия интерес.

Това са само една малка част от местата, които можете да посетите по време на вашите екскурзии до Тайланд.

Разбира се страната има още какво много да разкрие пред своите посетители. Не губете време, а превърнете в реалност един сън.

Почивки до ТайландЕдна от най-прекрасните страни в Азия е уникалния по рода си Тайланд. Това място буди възхищение със своите културни, архитектурни и природни дадености. Не е случайност това, че в наши дни това е една от най-търсените страни в света за почивка.

Банкок...

Един от най-вълнуващите и любопитни градове в Азия е Банкок. Той е много по-пъстър и колоритен от всеки друг голям град в Азия, а по отношение на либералността и толерантността градът е несравним.

Културен феномен...

Тайланд е един своеобразен културен феномен, който впечатлява с удивителния си контраст между ново и старо. От една страна, това е една от най-модерните, динамични и вълнуващи дестинации в света - място, което винаги е е асоциирало със свободомислие.

От друга страна е древния образ на Тайланд. Тук можете да намерите останки от хилядолетни цивилизации.Това прави страната много интересна. Тук на практика можете да съчетаете ново и старо, а за целта най-често е достатъчно да изминете само няколко крачки..

Няма по прекрасни плажове...

Едно от нещата, които правят Тайланд толкова специален са неговите превъзходни бели пясъчни плажове. Ще ги откриете къде ли не - както в Андаманско море на някой от безбройните острови, така и в Сиамския залив. Те са приказно красиви, а кокосовите дървета достигат до самия бряг. Водите са смарагдово зелени или тюркоазено сини, а температурата на морската вода е около 27 градуса през цялата година.

Джунглата в Тайланд...

Джунглата на Тайланд е пълна с живот, а местната флора и фауна е сред най-богатите в света. Тук могат да се открият едри хищници, например тигри, но също така и миролюбиви създания, каквито са азиатките слонове. Именно това е и една от атракциите на страната - да се разходите из джунглата на гърба на слон.

Древните руини…

Тайланд предлага многобройни руини от вълнуващи древни храмове или градове. До голяма степен огромното богатство от руини се дължи на това, че Тайланд е изключително стара страна с богата история. Тук ще откриете една от най-богатите култури в света.

Будистки храмове и паметници…

Из страната всичко е осеян с история. В това отношение Тайланд може да се похвали с огромно богатство от религиозни храмове. Някои от тях са много популярни, докато други са доста безизвестни. Също така, някои са функционални, докато други играят роля на тропически субекти, които съществуват единствено за да привлекат вниманието на чужденците.


Гласувайте за тази държава:

4.4 169