0700 167 87

Почивки и екскурзии в Уругвай на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

АРЖЕНТИНА – ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ – БРАЗИЛИЯ с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс, с възможност за посещение на столицата на УРУГВАЙ - Монтевидео! Има мъж и жена за комбинации за дата 15.11. ПОТВЪРДЕНА ГРУПА! Ранни записвания
АРЖЕНТИНА – ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ – БРАЗИЛИЯ с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс, с възможност за посещение на столицата на УРУГВАЙ - Монтевидео! Има мъж и жена за комбинации за дата 15.11. ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!10 нощувкиСофия - Париж/Франкфурт – Буенос Айрес – Монтевидео – Буенос Айрес - Игуасу – Ангра дос Рейс - Рио де Жанейро – Париж/Франкфурт – СофияЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от4979.00лв.
Дати на тръгване
15.04.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Ако търсите нестандартно място, на което да прекарате една незабравима ваканция, тогава трябва да мислите малко “аут ъф дъ бокс”, защото само така ще попаднете на нещо наистина интересно.

Това е единствения начин да прекарате почивката си някъде, където не е претъпкано с туристи и където все още можете да се потопите в една наистина натурална обстановка и естествена атмосфера.

Ако търсите нещо по Средиземноморието, значи все пак не успявате да излезете от стандартите и отново мислите за нещо, което да е в непосредтвена близост до България.

Ето защо за да преживеете едно истинско приключение, от вас се иска да се отърсите от всичко, което сте чували и виждали и да се насочите към някое наистина нестандартно място, което има какво да ви предложи.

Почивки в Уругвай - страна с неподозиран потенциал…

Почивки до Уругвай ще ви се сторят като интересно място за релаксация, което според специалисти заема едно от челните места на американския континент. Какво разполага страната, с което да привлече вниманието ви? Казано на кратко - всичко.

Времето…

Едно от предимствата на това да си резервирате една почивка в Уругвай е хубавото време в страната. Тя има средиземноморски климат като този в Южна Европа, но с тази особеност, че тук сезоните са на обратно.

Така например, в най-студените дни на януари и февруари Уругвай се пука от лятна жега, а хората използват всеки възможен вариант за да се разхладят, стигайки до там, че да търсят прохлада дори в градските фонтани.

Слънцето е неизчерпаеми, дъжд не вали, а темпратурите са постоянно около и над 30 градуса - идеалното време за една наистина вълнуваща лятна ваканция, която да остане за дълго в съзнанието ви.

Най-хубавото от всичко си остава именно това да се върнете с приятен слънчев загар именно посред зима, когато хората от нашите ширини не могат да покажат носа си на улицата от студ.

Плажовете…

Плажове разбира се има и по родното Черноморие, но едва ли можете да ги използвате в разгара на зимния сезон. А в Уругвай разгара на зимния сезон е през декември, януари и февруари, защото през това време от годината тук се измерват най-високите температури.

Плажовете на страната са наистина много добри. Те са златисти, предлагат широки пясъчни плажни ивици, а през летните месеци морската вода става топла и все пак носеща притна прохлада и възможност да се избавите от жегата.

Местните плажове по нищо не отстъпват на тези в България или Испания например, така че ако все още имате някакви съмнения, то позволете да ги разсеем и да ви кажем, че няма от какво да се безпокоите.

Храната…

Уругвай напоследък се заформя като примамлива туристическа дестинация с изразен кулинарен профил. Местните вина са доста реномирани и се радват на доста голяма слава, като именно техните вкусови и ароматни свойства се забелязват все повече на фона на много други страни по света.

Освен това, от тук идват доста екологично чисти и високо качествени хранителни продукти с екологично чист произход, които в последствие заливат световните пазари. Представете си само колко много ще можете да опитате докато сте тук.

Хората…

Хората в Уругвай се една от причините, поради които ще се насладите напълно на вашата почивка, защото при всяка една услуга, във всеки един хотел или ресторант, ние постоянно влизаме в контакт с хора, а това в края на краищата създава завършеност на нашето цялостно впечатление.


Гласувайте за тази държава:

4.5 126