0700 167 87

Почивки и екскурзии в Виетнам на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Сайгон, Почивки и екскурзии в Халонг, Почивки и екскурзии в Ханой
1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

ТАЙЛАНД – ЛАОС – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ - В земите на изумрудения дракон!  Ранни записвания
ТАЙЛАНД – ЛАОС – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ - В земите на изумрудения дракон! 13 нощувкиСофия – Доха - Банкок – Аютая - Луанг Прабанг – Меконг - Куанг Си - Сим Рип – Хо Ши Мин/Сайгон - Ку Ши - Ханой – Халонг – Ханой – Доха - СофияЦената е за 13 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от6085.00лв.
Дата на тръгване
29.10.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Екскурзии до ВиетнамВиетнам е страна, която се радва на множество посетители всяка година, идващи да се насладят не само на прекрасната природа, съществуваща по тези земи, но и на богатото културно наследство, което има страната. По време на вашите екскурзии до Виетнам, вие имате възможността да разгледате не малко на брой храмове, зелени оризища, както и исторически забележителности. Времето се оказва винаги недостатъчно, за да опознаете колкото се може повече тази приказна страна. Ето защо ние сме ви подготвили списък със забележителности, които задължително трябва да посетите.

Ня Чанг

Този град се състои от около 300 000 жители. Това е най-големият и най-посещаван морски курорт в страната. Умереният климат, който съществува по тези земи, успява да привлече множество туристи. А плажовете са толкова чисти и приветливи, че времето, прекарано там, ви пренася в едно друго измерение.

Тунели Ку Чи

Тези тунели винаги са представлявали атракция за туристите. И днес те са едно от първите места, към които всеки се притичва, още щом кацне във Виетнам. Те са мрежа от тунели, свързани помежду си, които са били използвани като убежище, по време на Виетнамската война.

Река Меконг

На това място се отглежда половината от оризовата продукция във Виетнам. Голяма част от селищата са строени по реката. За тях това е основната пътна артерия. Земите тук са изключително плодородни и това дава своето отражение върху количеството продукция.

Муи Не

Любителите на уиндсърф и кайт ще бъдат наистина доволни, че са посетили това място. То благоприятства тези спортове и предоставя чудесни възможности на хората, които обичат да ги практикуват. В близост до града се намират прочутите дюни, които препоръчваме ви да посетите. В противен случай, пътуването до Муи Не не си заслужава да бъде осъществено. Ако сте попаднали там, докато слънцето залязва, то побързайте да извадите фотоапаратите си от чантите и да заснемете едни от най-великолепните гледки, които някога сте виждали.

Терасите на Са Па

Тези тераси представляват място, където се отглежда ориз. Терасовидните форми, примесени с бамбукови гори осигуряват прекрасен пейзаж за посетителите. Местните жители тук освен ориз, отглеждат още царевица и други зеленчуци, присъстващи като част от храната им.

Пху куок

Този остров е най-големият, намиращ се във Виетнам. Едно от нещата, които трябва да посетите са страхотните плажове, където можете да прекарате часове наред и уверяваме ви, времето никога няма да ви бъде достатъчно, за да се полюбувате максимално на гледката. Там също така съществуват гори, които не са докосвани от човешката ръка. Ако сте привърженици на природата, то тази девственост няма как да не ви омагьоса. Ако Пукет не беше застигнат от бързото човешко развитие, то навярно днес би изглеждал по абсолютно същия начин като Пху куок.

Хой ан

Това е малко рибарско селце, което е разположено изцяло на брега на Южнокитайското море. Ако сте решили да посетите това приказно местенце, то никога няма да съжалявате за извършения избор. В центъра на Хой ан се намира старата част на града, където можете да направите разходка из малките улички и да си накупите сувенири от местните магазинчета, построени изцяло в китайски стил. Там има не малко на брой канали, пресичащи града. Поради тази причина е бил наричан Малката Венеция.

Тези и още много други забележителности можете да посетите по време на вашите екскурзии до Виетнам.

Не пропускайте възможността да се докоснете до приказно красиви места, умеещи да спират дъха!

Почивки до ВиетнамВиетнам се намира на западното крайбрежие на полуостров Индокитай, като заема целия източен бряг на юг от Китай. По своето протежение страната преминава през сравнително малък брой климатични зони и въпреки голямата си дължина, условията от най-северния до най-южния край почти не се променят.

Времето

Времето във Виетнам е една от основните притегателни сили, които карат много хора да изберат това място за следващата си ваканция. Изключително мекият тропичен климат позволява да посетите Виетнам по всяко време на годината, като със сигурност ще се сбъднат очакванията ви за слънце и топлина. Температурите са между 25 градуса през зимата и 32 през лятото, като на юг зимните температури могат да са съвсем същите като летните, докато на север могат да паднат до около 23 - 24 градуса.

Плажовете на Виетнам са изключителни. Те не могат да се сравнят с нищо друго, освен може би с тези на Тайланд. Предвид географската близост тази прилика не е изненадваща, така че ако все още не сте били във Виетнам, но сте запознати до някъде с Тайланд, то вече знаете какво да очаквате.

Виетнам предлага разкошни плажни ивици, които създават усещането, че сте попаднали в самия рай.

Морските води, които целогодишно са с температура между 23 и 28 градуса, създават изключително приятно усещане за комфорт когато се потопите в морето. При подобни температури на водата изобщо не е необходимо да свиквате с нея, тъй като тялото усеща водата приятна.

Природата на Виетнам е изключително красива, като особено много наподобява на прелестите, с които природата е надарила Тайланд, с който двете страни делят един и същ полуостров.

Архитектурата на Виетнам е типична за региона на Югоизточна Азия, което прави страната доста привлекателно място за любителите на фотографията от Европа. Всички онези сгради с уникално извити ъгли на стрехите просто ще ви накарат да се влюбите в тях.

Храната във Виетнам е много вкусна. Тук трябва непременно да отбележим, че е на лице огромно разнообразие от вегетариански ястия с невероятен вкус, което прави страната доста привлекателно място за хората, които избягват месните хладни. Обикновено ястията имат някои сходни черви с китайската кухня, но се смята, че отличителна черта е доста по-голямата употреба на плодове в процеса на готвене, дори и когато не става дума за десерти.

Хората във Виетнам са изключително топло настроени към туристите и винаги проявяват топло приятелско чувство към тях. Обикновено това се проявява както от работещите в туризма, така и от хората, които можете да срещнете в ежедневния живот на улицата.


Гласувайте за тази държава:

4.5 181