0700 167 87

Почивки и екскурзии в Южна Корея на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

ХОНГ КОНГ с МАКАО – ТАЙВАН – ЮЖНА КОРЕЯ - една мечта от три брилянта - страните на изгряващото слънце! Ранни записвания
ХОНГ КОНГ с МАКАО – ТАЙВАН – ЮЖНА КОРЕЯ - една мечта от три брилянта - страните на изгряващото слънце! 11 нощувкиСофия – Доха – Хонг Конг – Макао - Тайпе – Природен резерват Йео Лиу – Чиуфен – Шифен - Национален парк Тароко - Сеул – Сувон – Корейската демилитаризирана зона – Доха – СофияЦената е за 11 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от5745.00лв.
Дата на тръгване
30.09.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Южна Корея е една от най-динамичните и вълнуващи страни в света, която в нашето съвремие се е превърнала в символ на икономически прогрес. До скоро малцина мислеха за страната като за туристическа дестинация, но това вече се е променило в много голяма степен.

Столицата Сеул…

Столицата на Южна Корея, Сеул, е едно истинско олицетворение на 21-ви век. Тя е едно от най-забързаните и динамични места, които можете да си представите в съвременния свят и дори градове като Ню Йорк, Париж и Лондон изглеждат тихи и спокойни в сравнение с азиатския метрополис.

Градът е сърцето и душата на Южна Корея и предлага всичко, което може да се очаква от един толкова огромен метрополис. Той е олицетворението на Южна Корея и всичко свързано с нея.

По натоварените улици на многомилионния южнокорейски супер-град обикновено има толкова много хора, че човек първоначално може да загуби ума и дума при вида на цялата тази невъобразима динамика. Хората сякаш вървят един върху друг и на места оставате с усещането, че всичко това сякаш не е реално.

На фона на цялата тази динамика, можете лесно да намерите тихи и спокойни кътчета, на които да се отпуснете и просто да помедитирате. Зелените и потънали в тишина градски паркове изглеждат като някакви оазиси насред пустошта, в които да релаксирате и да възстановите силите си.

Градът е идеалното място за екскурзия в Азия по много причини и една от тях е това, че съчетава по един изключителен начин модерна архитектура с исторически сгради, така че чувствате два различни свята в едно и също време.

Природата…

Природата на Южна Корея е много красива и именно тя е вдъхновила голяма част от културата на местното население. Именно гъстите и благоуханни гори са вдъхновили много мъдрости и са научили хората да живеят в мир и хармония със заобикалящата ги природа. Крайбрежията са красива, а на места има наистина примамливи плажове, които бихте могли да посетите докато пътувате из страната.

Времето по време на екскурзии до Южна Корея…

Ако планирате екскурзия до Южна Корея, най-добре би било да се възползвате от летния сезон, защото тогава температурите и природата са в оптимално съчетание. Важно е да знаете, че страната има умерен климат, тоест зимите тук са много студени и понякога доста снежни, докато летните месеци не се отличават от това, което имаме тук, в България.

Южна Корея е една от най-динамичните и бързо развиващи се икономики на планетата днес. Тя стремително се е насочила към челните позиции в света, а многомилионната столица на страната, Сеул, е сред най-забързаните и оживени големи градове.

По ирония на съдбата, азиатския дракон Южна Корея често бива наричан “Земя на утринното спокойствие”, което силно контрастира на образа на тази бурна и трескава икономка. Реално, страната е последното място на света, на което да намерите утринно спокойствие.

Най-трескавото място в страната е столицата Сеул, която е един изключително модерен и динамичен град, център на високи технологии и финанси, на туризъм и на съвременно университетско образование.

Невижданата динамика по улиците на града…

Улиците на Сеул, столицата на Южна Корея, са сред най-динамичните в света. Погледнато от високо всичко изглежда като един голям и своеобразен мравуняк, кипящ от живот.

През последните години страната и нейната столица постоянно увеличават броя на туристите, които идват тук. Макар че тук се натоварват основно хотелите предлагащи по-добри и надеждни варианти.Това допълнително подсилва усещането, че човек постоянно се опитва да се скрие зад огромната тълпа.

Времето в Южна Корея…

Южна Корея е страна с наистина много мек и приятен климат, който не се отличава много от този в нашата страна. Изключение е това, че тук традиционно зимите са малко по-меки.

Така например тук зимните температури са от около 10 градуса, което прави условията подобни на тези в съседни нам градове каквито са Солун и Истанбул например.

Климатът прелива между субтропичен и умерен, притежавайки интересни подробности и на двата типа климат. По тази причина не е изненадващо, че понякога тук на фона на мекото време се появяват изненадващи виелици.

Летата са изключително задушни. Температурите от над 35 градуса в комбинация с доста висока влажност прави местните лета доста жарки и тврде топли дори и имайки предвид близостта на океана.

Атрактивно място за самонадграждане…

Южна Корея е много привлекателна страна за самоизграждане и самусъвършенстване. Това нейно реноме е доста авторитетно, а младежи от цял свят се захващат с най-различни курсове, защото да завършиш нещо тук се счита за нещо много елитно.

Почивки в Южна Корея може лесно да се допълнят с различни курсове, стига да имате желание да се отдадете на дивата природа.


Гласувайте за тази държава:

4.5 124