0700 167 87

Почивки и екскурзии в Зимбабве на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

ЮЖНА АФРИКА с Национален парк Крюгер – Зимбабве с водопада Виктория – Ботсвана с Национален парк Чобе - транзит през Замбия! Ранни записвания
ЮЖНА АФРИКА с Национален парк Крюгер – Зимбабве с водопада Виктория – Ботсвана с Национален парк Чобе - транзит през Замбия! 10 нощувкиСофия – Истанбул – Йоханесбург - Водопадът Виктория – Ботсвана /Национален парк Чобе/ - Замбия /Ливингстън/ - Йоханесбург – Претория – Дракановите планини - Национален парк Крюгер – Кейптаун – нос Добра Надежда – Кейп Пойнт - Стеленбош – Кейптаун – ИстанбЦената е за 10 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от6787.00лв.
Дата на тръгване
24.10.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

За желаещите да пътуват из Африка името на Зимбабве би трябвало да е доста добре познато, имайки предвид, че поради редица фактори, именно тази страна е сред най-желаните за ваканция на континента.

Магията на водата…

Често водата създава вълшебно усещане. Това не е изненадващо, имайки предвид, че по-голямата част от човешкото тяло е вода и като такова то усеща специална връзка с нея. Едва ли нещо друго може да създаде същото усещане, каквото можете да очаквате от най-голямата забележителност в страната - величественият водопад Виктория.

Той се спуска с цялата си прелест и мощ създавайки тътен, който може да се чуе на километри от мястото. Всичко това се случва не само с ефект, но и с усещане за красота, каквото може да се очаква от едно подобно творение на майката природа.

Лидер в туризма…

Може би ще останете доста изненадани от това, но Зимбабве доста превъзхожда своите съседи и повечето страни в Африка по отношение на туристическата база. В страната има многобройни луксозни хотели и всякакви други страхотни места за почивка.

На някои от най-красивите кътчета ще откриете доста привлекателни бутикови хотели и еко комплекси, на които ще можете да се насладите на една луксозна ваканция - нещо, което в Африка като цяло е рядкост.

Времето в Зимбабве…

Една от най-силните страни на Зимбабве заедно с прекрасната природа е неговото прекрасно време. То може да ви зарадва с високи температури през цялата година. Макар че повечето хора обичат термина вечна пролет и го използват за това място, той всъщност не идва много на място.

Тук времето може по-скоро да се определи като вечно лято, тъй като температурите са наистина високи през цялата година, варирайки между 27 и 33 градуса в по-голямата част на страната.

Прекрасните национални паркове…

Зимбабве може да се похвали с изключителни национални паркове и резервати, които могат да ви предложат всичко от което се нуждаете. Хубаво време, богато разнообразие от диви животни, красиви пейзажи и толкова много красота, че просто човек вече няма как да не се възхити от цялото си сърце.

Дивата природа е представена от огрмно многообразие от хищници, например лъвове, хиени, леопарди, гепарди и други, тревопасни, като например газели, биволи, зебри, жирафи и така нататък, както и огромно видово разнообразие от птици.


Гласувайте за тази държава:

4.5 193