0700 167 87

Почивки и екскурзии в Санторини на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Септемврийски празници 2020 в Санторини c полет от София на 19.09.2020 с 3 нощувки Ранни записвания
Септемврийски празници 2020 в Санторини c полет от София на 19.09.2020 с 3 нощувки3 нощувкиЦената е за 3 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от€356.00
Дата на тръгване
19.09.2020
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Остров Санторини е част от Цикладските острови в Егейско море. Настъпи ли месец април, то всичко на това място се пробужда с цел подобаващо посрещане на новата вълна туристи, които пристигат тук с цел забавление и почивка. Сезонът на гръцкия остров е с продължителност до октомври месец или в зависимост от климатичните условия. Санторини е едно от най-посещаваните места не само от гърците, но и хората по цял свят. След приключването на сезона, мястото заспива зимен сън и се събужда едва следващата пролет, когато новият сезон почуква.

Почивки на остров Санторини

Ако сте от хората, които са със сериозна професия, и стресът и напрежението дават своето отражение, то ние ви предлагаме да се замислите по-сериозно върху предложенията, специално създадени за вас, посредством туристическа агенция Воаяж. Ние сме се постарали до вас да достигат не малко на брой туристически пакети, предлагащи ви лукс, забавления, посещения до различни забележителности и други.

Хората, които разполагат с повече време, предпочитат да си закупят почивка. По този начин те не само ще успеят да се запознаят с най-важните културни и исторически паметници, но също така ще успеят да си починат, излегнати на плажната ивица и заравяйки пръсти в ситните песъчинки. Шоколадовият тен вече няма да бъде мираж за тях.

Отделете толкова време, с колкото разполагате, за гръцкия остров и бъдете сигурни, че дори и за минута няма да съжалявате за избора си. Благодарение на вулканично изригване Санторини се превръща в онова, което днес ние имаме възможността да видим. Островът има формата на полумесец, а погледнато от далеч и от високо къщите изглеждат струпани една върху друга.

Предложения за места, които задължително да посетите

Фира е един от най-големите градове, както и административен център на Санторини. Предлагаме ви да се настаните именно там, тъй като има много какво да разглеждате. Ако ли пък сте си избрали някой друг град, то бихте могли да си отделите достатъчно време, в което да опознаете останалите забележителности там. Гледката над калдерата е нещо, което ви препоръчваме да посетите.

Ия се намира в най-северната част на Санторини. Онова, което ще ви развълнува и опияни, безспорно е залезът, заради който много влюбени двойки от цял свят пристигат, главно водени от желанието си за неповторима сватбена фотосесия.

Пиргос е сред автентичните цикладски селища за това място. Ако попаднете на това място, съветваме ви да се изкачите по тесните улички до самия връх на венецианския залез и от там да погледнете всичко, оставащо под вас. Гарантираме ви, че ще останете без дъх от онова, което очите ви виждат.

Мегалохори е едно от по-малките гръцки селища. То е известно със своето вино, което задължително трябва да бъде опитано. Освен величествената гроздова напитка, тук можете още да видите камбанарията и централния площад на града.

Няма значение дали пристигате тук за два, три или повече дни. Не е важно дали сте на почивка или екскурзия, то гарантираме ви, че магията на този остров е в състояние да ви завладее и да ви остави до толкова развълнувани, че всяка година да копнеете да се връщате отново и отново. Ако искате да прибавите още няколко красиви спомена към колекцията на живота ви, то Санторини е мястото, което наистина си заслужава да бъде посетено.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 183